Свободно време

Амбър Хърд и Илон Мъск потвърдиха връзката си

Милиардерът публикува снимка в Instagram

25.04.2017г. / 09 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

След месеци на спекулации и слухове, че са заедно, Амбър Хърд и Илон Мъск потвърдиха официално връзката си.

Свързани статии

Актрисата и милиардерът направиха това едновременно, като всеки от тях публикува в профила си в Инстаграм снимка от уютната им вечеря в ресторант на Златното крайбрежие в Австралия.

От снимките личи, че двамата никак не се притесняват от разкриването на връзката им. На бузата на Мъск дори се забелязват следи от червилото на Амбър Хърд.

„Бузко“ („Cheeky“) е написала към снимката Амбър в профила си в мрежата, на която се вижда как е сложила ръка на рамото на Мъск. Илон също пусна снимка от вечерята, добавяйки, че компания им правят Джеймс Уон и Роб Кауан, които са продуценти на новия филм с участието на Амбър – „Aquaman“.

Слуховете, че Хърд и Мъск са двойка, се появиха още миналото лято, когато изтече информация, че милиардерът е искал да се запознае с нея още преди години. Хърд бе забелязана миналата година да излиза с Мъск, малко след доста шумния й и публичен развод със звездата Джони Деп.

Илон Мъск има три брака зад гърба си. Първият е с писателката Джъстин Мъск, а вторият и третият с актрисата Талула Райли.

Коментирай