Свободно време

Седмичен хороскоп за 15 – 21 май

Какво ви вещаят звездите за тази седмица

15.05.2017г. / 08 33ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица започна! А какво ви очаква според зодията през идните дни, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Време е да обсъдите идеите си с хората от най-близкото ви обкръжение и да се вслушате в мнението им. Не е изключено да промените леко характера или разширите границите на дейността си. Въздържайте се от критични забележки, опити да наложите мнението си, стремеж към надмощие. Навлизането в личното пространство на любимия човек ще създаде сериозни проблеми.

Телец

Благоприятен момент за уреждане на финансови въпроси, кредити или други задължения. Задачите ви ще са много повече от обикновено, но при добра организация ще се справите. Положителният резултат е, че за повечето работа ще получите и по-високо заплащане, което ще ви дойде съвсем навреме. Добър начин за възстановяване на енергетиката ви е да отделите време за духовни релаксиращи практики.

Вижте седмичен любовен хороскоп за 15-21 май.

Близнаци

Ориентирайте усилията си към екипна работа. Благоприятен период, в който можете конструктивно да обсъдите и чуждите, и личните си недостатъци и да намерите начин за преодоляване на различията. Действията ви ще са много повече разумни, отколкото емоционални, решенията много по-отговорни, с положителен финансов резултат в широка перспектива.

Рак

В професионален план периодът е доста успешен. Не е изключено да ви предложат някаква промяна – на длъжност или работно място. Не бързайте с отговора, ако не разполагате с достатъчно точна информация. Преценете ефекта за максимално дълъг период от време. Създайте ред в текущите си задачи, спазвайте предварителните срокове и уговорки и бъдете готови да съдействате на близките си, когато се наложи.

Лъв

Подходящ момент за прилагане на новости в ежедневната ви работа, за тестване на постигнатите резултати или за прилагане теоретичните ви концепции на практика. Ще стабилизирате позициите и ще имате възможност да развихрите творческия си потенциал. Не е изключено да ви хрумне съвсем различен подход към някаква цел, която ще постигнете без необходимост от съдействие. Личните отношения ще са спокойни, стига да не злоупотребявате с търпението на партньора.

От какъв мъж се нуждае жената според зодията?

Дева

Не е изключено през тази седмица да изникне възможност за стартиране на някакъв ремонт или друга дейност, свързана с благоустройството на дома, работното място, вилата. Преценете обективно финансовите си възможности. Ако за целта се налага да ползвате заеми, значи е по-добре на този етап да отложите заниманието. Възможно е да уредите стар спор с роднините си, свързан с наследство или разпределение на имот.

Везни

Както личните, така и деловите отношения през тази седмица ще претърпят известни корекции. Търсете баланс между задълженията и свободната си воля. Не смесвайте професионалното с романтичното и не се опитвайте да решавате разногласията на работното място с методите, които прилагате при уреждане на спорове с близките си. Събеседниците едва ли ще са склонни на компромис, така че не експериментирайте с търпението им. Споделете съмненията с приятели, на които имате доверие и чийто опит е повече и се възползвайте от препоръките им.

Кои са най-големите романтици в зодиака?

Скорпион

Особена важност ще придобият професионалните ви изяви и материалната обезпеченост. Ако работите старателно и целенасочено скоро ще установите, че не е било напразно. Организацията основно зависи от вас и бихте могли да отделите малко време за корекции или допълнения, където прецените за необходимо. Разпределяйте финансите си икономично и прагматично. Икономисвайте новите постъпления. Съчетавайте творчеството с опита си.

Стрелец

Ситуацията е благоприятна и можете да се възползвате от непредвидените събития, стига да контролирате емоциите. С каквото и да се захванете ще получите желания или дори по-добър резултат стига да имате предварителен план за действие, да сте последователни и дисциплинирани. Не е изключено да участвате в краткосрочна форма на обучение (реално или виртуално), където не само ще усвоите нови знания, но и ще можете да ги приложите на практика. Личните отношения ще са извор на положителни емоции и приятни изненади.

Козирог

Ще ви е необходима много повече концентрация и старание през тази седмица. Работата ви ще е повече, изискванията към вас – също. Намалете контактите, за да спестите време. Ориентирайте усилията си към подготвителните дейности – събиране на информация и създаване на концепция за работа. Отпочивайте по предпочитан от вас начин, за да възстановите силите си максимално. Прекалената ви заетост може да е повод за конфликт с близките.

Водолей

Период, изпълнен с много събития и контакти. Ще научите новости, ще се запознаете с интересни хора, ще участвате в разни инициативи. На пръв поглед нещата изглеждат добре, но енергетиката ви е леко нестабилна и многото емоции може да се отразят негативно на здравето ви. За щастие, почти винаги ще получавате точната помощ в точния момент. Постарайте се да разполагате с време за уединение, което ще ви позволи да подредите мислите и да възстановите силите си.

Хранене и диета според зодията – Водолей

Риби

Събитията ще засегнат предимно професионалните задължения и финансовото ви състояние. В личните отношения не се очакват промени. Не е изключено да ви поканят за участие в публична изява, където ще демонстрирате резултатите от работата си, ще ви възложат допълнителни задачи и ще получите допълнителни приходи. Независимо от всичко контролирайте разходите си. Отношенията ви с колегите ще са спокойни и даже може да изгладите някои недоразумения.

Коментирай