Свободно време

Наталия Кобилкина и Маша Илиева на парти на Holiday Heroes

Holiday Heroes Spring Party събра много родни знаменитости

19.05.2017г. / 21 27ч.
Аз жената
Снимка: Holiday Heroes

Снимка: Holiday Heroes

Доброволци и партньори на Holiday Heroes се събраха в столичен клуб, за да се поздравят и отпразнуват успеха на кампания „Великден 2017“. Holiday Heroes Spring Party събра и много родни знаменитости, посланици на каузата, които са част от организацията и я подкрепят безрезервно.

Сред специалните гости на партито бяха дългогодишните празнични герои – примабалерината Маша Илиева и едно от любимите лица от малкия екран – Павел Владимиров, който дойде в компанията на друг герой, също част от каузата – Борислав Комсийски.

Този Великден, Павел, заедно с колегите си Ненчо Балабанов и Милица Гладнишка направиха благотворителен концерт в подкрепа на Holiday Heroes,  с който помогнаха за достигането на рекордния брой от 5277 пакета правени за този празник. На Spring Party дойде и друг посланик на доброто - красивата сексоложка Наталия Кобилкина, придружена от половинката си.

Част от многобройните спортисти – празнични герои, също се включиха в празненството. Волейболистът Методи Ананиев, посети събитието заедно с чаровната си съпруга и дъщеричката си. Многократният рали шампион на България - Димитър Илиев също беше с красивата си съпруга, а компания им правиха още едни отдадени на каузата празнични герои с гориво в кръвта – шампионът по мотокрос Ангел Караньотов и половинката му Ива Русинова.

Звездата от Сървайвър, Станислав Илиев – Финдо и един от най-титулуваните родни културисти, Слави Горанчовски, също се включиха в партито.

Динамична и неочаквана програма бяха подготвили за всички празничните герои посланиците на каузата - DIA, Тони, Иво Танев и Гергана Николаева. Иво Танев стартира с уникално живо изпълнение „О, sole mio“, а веднага след него, младата и талантлива изпълнителка DIA разтърси с уникалните си парчета „Егея“ и „Вено Невено“, които съчетават българска народна музика и модерния дръм-енд-бейс.

Тони за първи път на живо представи последната си песен „Презареждане“ и припомни едни от най-големите си хитове „Както преди“ и „Всичко било е насън“ – песен, в дует с оперната певица Гергана Николаева. Гергана прикова вниманието на всички с невероятните си изпълнения на „Кармен“ и  „Адажио“.

След края на успешната си кампания, Holiday Heroes продължава подготовка за „Коледа 2017“. Първото събитие, част от предстоящата кампания ще бъде благотворителен турнир по плажен волейбол между компании.

Коментирай