Свободно време

Пипа Мидълтън се омъжи

Булката избра рокля на Giles Deacon

20.05.2017г. / 18 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Под звуците на камбани в църквата „Сейнт Марк“ в Енгълфийлд, Бъркшир, на частна церемония, Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс се врекоха във вечна любов. Сватбата на сестрата на Кейт Мидълтън бе определена от британската преса като светското събитие на годината. Принц Джордж и принцеса Шарлот бяха сред малките шафери на красивата сватба.

Пипа Мидълтън избра за най-специалния ден в живота си дантелена рокля на дизайнера Giles Deacon, а сватбените обувки са Manolo Blahnik. Тиара, перли, ефирен воал на Stephen Jones, пръстен с 3,5-каратов диамант... Пипа изглеждаше приказно красива.

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън бе избрала за сватбения ден тоалет в пепел от рози, с шармантна шапка, точно каквато повелява традицията да бъде носена на подобни специални случаи. Принцовете Уилям и Хари бяха повече от стилни в смокинг.

Според източници, гостите на сватбата са около 150, като сред тях са тенисистът Роджър Федерер със съпругата си, принцеса Батрис и други. Сватбеното тържество ще продължи в имението на семейство Мидълтън, което се намира близо до църквата, в която се венча двойката.

Пипа, която е на 33 и Джеймс на 41, по професия финансист, са двойка от 2015 година.

В галерията ни може да видите още снимки от сватбата на годината.

Коментирай
Свободно време