Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 май 2017

Телците да внимават с контактите

22.05.2017г. / 07 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица спорове няма да липсват. Добре е да обърнем внимание на здравето и финансите си. Какво да очаквате според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Ще ви хрумнат поредица идеи още в началото на седмицата, но колкото и интересни да ви изглеждат, едва ли ще имате възможност да ги реализирате. Намалете темпото, защото ефектът ще е по-скоро обратен на очакванията ви и ще се разочаровате.

Ще спечелите симпатии и ще получите подкрепа, ако се държите скромно и не натрапвате мнението си. Интелектуалните занимания ще са успешни в края на седмицата.

Телец

Въздържайте се от контакти с непознати или случайни познати, както и от публични изявления. От вас зависи да запазите авторитета и да съхраните достигнатите позиции. Не всеки, който ви се усмихва ви е приятел и не всеки, който ви критикува ви е враг.

Важно е да разпознаете намеренията на събеседниците си и да изпреварите реакциите им с поне една стъпка. Не са изключени неприятности, свързани с държавната администрация. В края на седмицата обстановката ще се промени и ще можете да реализирате желанията си частично.

Любовен хороскоп за 22 – 28 май 2017

Близнаци

Излишно е да си правите дългосрочни планове. Обстоятелствата ще са динамични и е желателно да реагирате гъвкаво. Финансовото ви положение е нестабилно, преценявайте разходите си и се въздържайте от скъпи развлечения.

Не са изключени недоразумения и дори сериозни конфликти с близки приятели. Въздържайте се от любовни авантюри. Допитвайте се до близките при неясни ситуации и комбинирайте техните препоръки с интуицията си.

20 отличителни черти на Телеца

Рак

Съобразявайте се с обективните обстоятелства. Почти непрекъснато ще се натъквате на някакви затруднения и най-вече по отношение на професионалните задачи и партньорските отношения. Проявата на каквато и да било самоинициатива ще бъде възпрепятствана още в самото начало, което определено ще се отрази негативно на самочувствието ви.

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Отделете време за попълване на липсващите ви знания в предпочитана от вас област.

Коментирай