Свободно време

Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни 2017

Близнаците да се пазят от конфликти

29.05.2017г. / 16 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabey

Снимка: pixabey

едстои динамична седмица, в която няма да липсват конфликтни ситуации. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп. 

Овен

Доста често ще се случват разни конфликтни ситуации както у дома, така и на работното място. Ще избегнете част от неприятностите, ако намалите контактите. В същото време е желателно да проявите обективност и търпение спрямо чуждото мнение.

От вас зависи да извлечете полза и да направите някои полезни корекции в личен план.

Телец

Обичайните занимания няма да ви затруднят. Едва ли ще получите очакваните допълнителни финансови постъпления, така че е желателно да намалите разходите. По възможност ограничете и контактите.

Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в неприятна интрига, убеждавайки ви, че става дума за обикновена услуга. Обсъждайте съмненията с близките си.

Любовен хороскоп за 29 май – 4 юни 2017

Близнаци

Прекалено сте активни, но вероятността да се натъкнете на противодействие, вместо да получите подкрепа е много голяма. От вас зависи не просто да избегнете конфликтите, а да се постараете да не ги създавате.

Отношението на околните често ще е критично. Приемете го като опит за помощ, въздържайте се от резки изказвания и крайни решения. Екипната работа е за предпочитане пред индивидуалната.

Рак

Енергетиката ви е нестабилна. Пазете си силите и разпределяйте времето така, че да си осигурите достатъчно почивка. Създавайте си ясна схема за всяка работа и я следвайте до колкото е възможно.

Обсъждайте проектите си, ще получите полезни препоръки, които ще ви накарат да се чувствате по-сигурни в крайния резултат. Освен това ще получите и допълнителна информация, изясняваща ключови въпроси.

Коментирай