Свободно време

Месечен хороскоп за юни 2017

Напредък за Раците

01.06.2017г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabey

Снимка: pixabey

Стрелец

Лятото активира авантюристичния ви дух и стремежът към промени. Влече ви да пътувате, да рискувате, да направите нещо ново. Ще има такива възможности, но е желателно да преценявате резултатите от действията си обективно и да не си създавате удоволствия за чужда сметка. Проявете акуратност към собствените си финанси.

Едва ли ще получите допълнителни постъпления. Обстановката у дома ще е спокойна, ако позволите на близките да участват в приключенията ви.

Козирог

Най-лесно ще се справите с уреждането на финансови въпроси. Независимо от това е желателно да се въздържате от излишни покупки и прояви на разточителност. Служебните задачи ще са в рамките на обичайното. Ще разполагате с достатъчно време за почивка и развлечения и е желателно да го използвате максимално.

С каквото и да се захванете в рамките на домашните и битови задачи трябва да го правите със съдействието на близките си и да се вслушвате в мнението им. Ще ви се получава много по-лесно, отколкото очаквате. Необвързаните може да срещнат интересна личност по време на пътуване.

Снимка: pixabey

Водолей

Ангажиментите ви ще са повече от обикновено, но това едва ли ще ви обезпокои, защото работата ще е разнообразна. Ако не надценявате възможностите си и разпределяте правилно времето, с което разполагате едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения. Неприятностите ще са свързани по-скоро със субективния фактор.

Не е изключено някой да се опита да ви въвлече в интрига или да ви „слага прът в колелата“. Реагирайте мълчаливо и самостоятелно. Колкото по-малко споделяте намеренията и съмненията си, толкова по-добре. Не е изключено да получите допълнителни приходи, които на този етап е препоръчително да спестите.

Свързани статии

Риби

Проявете предпазливост на работното място и при контакти с нови хора. Преценявайте обективно кой заслужава доверието ви и кого е желателно да игнорирате изцяло. Следвайте интуицията си, преценявайки дали да приемете или отхвърлите офертите, свързани с професионалната ви реализация.

Финансови проблеми не се очакват, ако се въздържате от съучастие в рискови дейности. Ще се наложи да отделите време за уреждане на изостанали битови задачи. Проявете инициатива в личните отношения. Ще получите взаимност и ще се освободите от неоснователните си съмнения, до колкото ги имате.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева. 

Коментирай