Свободно време

Месечен хороскоп за юни 2017

Напредък за Раците

01.06.2017г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabey

Снимка: pixabey

Новият месец започва с много слънце, а какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп. 

Овен

Като цяло месецът ще е успешен. Ще имате възможност да се справите с няколко важни въпроса, а именно устройството на дома, осигуряване на старателни сътрудници и уреждане на финансова или имотна сделка. Ще участвате лично във всеки един от тях. Не е изключено да получите допълнителни приходи, с които да реализирате изгодна покупка.

Въздържайте се от важни и рискови решения в края на месеца, когато е за предпочитане да намалите темпото и да си пестите силите. Контактите ви ще са интензивни. Ще получите, усвоите или обмените голямо количество информация.

Не е изключено да участвате в краткосрочна форма на обучение като семинар или курс за повишаване на квалификацията. Пътуванията ще са предимно кратки и без съществени затруднения. Не се затваряйте у дома, желателно е да сте повече време навън, в предпочитана от вас компания.

Телец

Успехите ви ще се дължат предимно на упорит труд и постоянство. Придържайте се към принципите си, често ще се опитват да ви въвличат в интриги. Контролирайте емоциите и се постарайте да запазите спокойствие в критични ситуации.

Ще се наложи да реализирате няколко кратки пътувания, които ще преминат безпроблемно, ако не бързате. При уреждане на финансови въпроси следвайте интуицията си, а не чужди препоръки, които ще се окажат подвеждащи.

В личен план не са изключени конфликти, които ще са в резултат на натрупана преумора, раздразнителност, нетърпение и нежелание да се съобразявате с изискванията на близките си. Погрижете се за външния си вид, но без изтощителни диети.

Снимка: pixabey

Близнаци

През този месец буквално ще „потънете в работа“. Даже в почивните дни мислите ви ще са заети с професионални или бизнес въпроси. Естествено, такава ангажираност ще донесе очакваните резултати. Финансовото ви положение ще се стабилизира, приходите ще са повече.

Разходите няма да намалеят, но независимо от всичко ще имате възможност да създадете определено количество запаси, така че възползвайте се. Деловите контакти ще са по-активни от личните, ще получите интересна информация, ще обмените опит.

В личен план проявите ви ще са по-умерени, на моменти дори сдържани. Ако имате постоянна връзка и не се чувствате доволни, то помислете какво точно очаквате, вместо да се втурвате в любовни авантюри. В случай, че все още не сте обвързани, то едва ли точно сега ще попаднете на подходящата личност.

20 характерни черти на зодия Рак

Рак

Събитията през този месец ще са интересни. На първо място трябва да се отбележи, че вие ще се проявите доста по-различно, ще сте по-активни, на моменти дори напористи. Лошото е, че ще сте и по-емоционални, нетърпеливи, избухливи, раздразнителни. В професионален план ще отбележите напредък.

Работата ще е много, но и приходите – също ще са повече. Не е изключено да получите оферта за по-перспективна или по-високо платена длъжност, за която си мечтаете. Желателно е да проучите колектива преди да дадете окончателно съгласие, защото колегите може и да не ви допаднат.

Контактите ще са пълноценни, а на моменти границата между приятелски и романтични отношения ще е твърде символична. Не бързайте да започвате нова връзка, ако вниманието ви е ориентирано към по-важни цели.

Коментирай
Свободно време