Свободно време

Владимир Николов: Липсват ми емоциите, играта

Николов е един от посланиците на „Детска игриада“

09.06.2017г. / 13 10ч.
Аз жената
Владимир Николов: Липсват ми емоциите, играта

Волейболната легенда Владимир Николов е един от посланиците на „Детска игриада“ организирана от медийна група „Инвестор. БГ“. Тя ще се проведе тази събота (10 юни) от 9.00 часа в столичния парк „Заимов“. Владимир Николов – волейболист, лидер, баща и съпруг.

Животът му е посветен на спорта и семейството. Днес бившият капитан на националния ни отбор по волейбол отглежда 4 деца – 3 момчета и 1 момиче. А любовта към спорта го кара за втора година да стане посланик на инициативата „Детска игриада“.

Владимир Николов: „В забързаното ежедневие в което живеем, родителите отделят все по-малко време на децата си. Игриадата дава възможност да правим точно това – да споделяме с децата си радостта от живота.“

Бившият капитан споделя, че волейболът му е дал много, но и отнел много лични моменти.

„За първите две деца имах доста малко време на разположение с тях. Така се случиха нещата, че сега се опитвам да наваксам това време. Опитвам се да присъствам на мачовете им, тренировките, ходим на кино.“

Вече повече от 2 години Владимир Николов е извън професионалния спорт, но емоциите още са в сърцето му.

Липсва ли ти волейболът?

И да, и не. Липсват ми емоциите, играта. Сега се занимавам с други неща“. И въпреки че вече гледа националния отбор само като зрител, Владо още се вълнува от мачовете на бившите си съотборници.

Коментирай