Свободно време

Седмичен хороскоп за 12 – 18 юни 2017

Раците да внимават с конфликтите

12.06.2017г. / 14 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Динамика, успехи и промени. Това показва звездната карта за следващите седем дни. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Задълженията ви ще са повече от обикновено и не е изключено да се почувствате не просто изтощени, а силно изнервени и раздразнителни. Постарайте се да довършвате започнатото в рамките на предварително уговорените срокове. Крайните резултати ще оправдаят очакванията ви, но с цената на упорит труд и постоянство. Отделяйте време за спорт. Организирайте почивката си в камерна компания.

Телец

Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения както по отношение на ежедневната работа, така и по отношение на случайните хрумвания. Творческият ви потенциал е в подем, въображението ви е силно. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления. Споделете част от тях с близките си под формата на някакво развлечение, пътуване. Прекалената пестеливост ще създаде проблеми.

Любовен хороскоп за 12 – 18 юни 2017

Снимка: Pexels

Близнаци

Прекалено сте напористи и склонни да действате бързо, но необмислено. Съобразявайте се с обективните обстоятелства и следвайте интуицията си. Въздържайте се от смели решения при уреждане на финансови въпроси. Мислете за резултатите в перспектива, а не към момента, защото условията ще са динамични.

Рак

Отделете време и анализирайте задълбочено финансовото си положение. Обсъждайте с близките си дори незначителните разходи и се съобразявайте с препоръките им. Стремежът да действате самостоятелно и да се налагате ще създаде проблеми. Нямате полза от конфликти, така че не навлизайте в чужда територия.

Коментирай