Свободно време

Какво виждате най-напред в картината? Един тест с 96% точност

Надникнете в близкото бъдеще

18.06.2017г. / 14 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

Пред вас е една красива картина, която е оптическа илюзия. Неин автор е руският художник Oleg Shuplyak. В произведението са скрити няколко акцента, които създават тази илюзия. Кой е първият, който виждате? Той ще разкрие какво ви очаква в близкото бъдеще.

Венецианска маска

Вашият избор показва, че през следващите дни ще трябва да владеете повече емоциите си и да не обръщате внимание на тези, които се опитват да ви провокират. Опитайте се да подминете дребните проблеми. Внимавайте с враговете си и по възможност ги игнорирайте, те ще се опитат да ви провокират. Ще спечелите, само ако им отговорите с усмивка.

Влюбена двойка

Влюбената двойка е знак, че или някой ще признае чувствата си към вас, или че ще срещнете нов партньор. Щастливо влюбените ще могат да споделят голяма част от своите тайни, да се преоткрият. Необвързаните е възможно да имат интересно запознанство по време на пътуване.

Свързани статии

Гондоли

Предстоят пътувания за вас и промени. Пътуванията може да са романтични, да са почивка или голяма промяна в живота ви. Ще успеете да постигнете хармония и баланс, там където бихте искали.

Мост

Мостът означава, че ви очаква малко приключение, може би и не само едно. Възможно е пред вас да има избор и да се колебаете на коя страна да продължите. Обмислете добре всяка ваша стъпка. Разгледайте отново фактите и ако е необходимо рискувайте. Може и да ви очакват хубави неща.

Коментирай