Свободно време

Спечелете 3 двойни покани за концерта на Патрисия Каас

Очаква ви една незабравима вечер

22.06.2017г. / 10 51ч.
Михаела Лазарова
Патрисия Каас. Снимка: BG Sound Stage

Патрисия Каас. Снимка: BG Sound Stage

Тя е невероятна, музиката ѝ е изпълнена с толкова много страст, докосва по един незабравим начин. Патрисия Каас ще зарадва отново българската публика със спектакъл, на който ще представи песните от последния си едноименен албум.

Почитателите на френската музика и на Каас ще могат да си подарят една незабравима вечер на 28 юни, от 20:00 часа в зала номер 1 на НДК.

„Също като в доброто старо време! Песните в албума представят мен самата, такава каквато съм днес“, споделя Каас и допълва „Исках да създам изчистен звук, по който работиха само петима музиканти. В песните споделям неща, които ме докосват – както някога, но с по-модерен звук.“, споделя певицата.

Az-jenata.bg и BG Sound Stage ви дават уникалната възможност да си спечелите три двойни покани за концерта на Патрисия Каас, който е част от европейското ѝ турне. Всичко, което трябва да направите е да отговорите вярно на анкетата, която споделяме с вас.

Играта стартира на 16.06 и ще приключи на 25.06. На 26 юни, на томболен принцип, от редакцията ни ще бъдат изтеглени и имената на тримата печеливши читатели. Желаем ви успех!

<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-sxZir11vQlZW4wwNOTC4ybTlvzQQWyXhjL26zUiT-a7RvA/viewform?embedded=true" width="640" height="1165" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>

Коментирай