Свободно време

Седмичен хороскоп за 19 – 25 юни 2017

Приходи за Телците

19.06.2017г. / 11 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexeles

Снимка: pexeles

Стрелец

Ангажиментите ще са много повече, отколкото предполагате. Не е изключено да се наложи да замествате някого или да добавите чужди задължения към своите. На моменти ще ви е трудно да се концентрирате и да спазвате първоначалния си график.

Постарайте се вечер да оставате у дома, с близките си, които ще ви създадат усещане за сигурност и стабилност. В края на седмицата ще получите покана за приятелско парти. Възползвайте се задължително, ще ви подейства освежаващо.

Козирог

Не се увличайте по привлекателни предложения, свързани с подобряване на финансовото ви състояние. Ще се окажат свързани с нарушаване на правила или пренебрегване на закони, след което ще се наложи много бързо да „се спасявате“. Следвайте убежденията си и се въздържайте от допълнителни разходи, рискови операции и авантюри, свързани с хазарт. В противен случай е възможно да претърпите материални загуби.

Водолей

Емоционални сте, впечатлителни и едновременно с това контактни и въздействащи. Периодът за вас ще е доста успешен, защото ще създадете нови делови връзки и ще получите одобрение на идеи, които са още в процес на разработка.

От друга страна сте достатъчно енергични, за да довършите започнатата работа, да усвоите нова информация и да участвате равнопоставено в екипни дейности. Личните отношения ще са много спокойни.

Свързани статии

Риби

Основно ще се занимавате с уреждане на финансови, материални въпроси или оформяне на наследство. Логиката ви е стабилна, в състояние сте да контролирате емоциите. Проявете предпазливост и не обсъждайте въпроси, свързани със съдебни дела, юридически казуси.

Убедителни сте и в повечето случаи ще се налага да заемате лидерска позиция и да действате решително. Прибързано изказване може да оскърби близък, постарайте се да изгладите недоразумението.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Снимка: pexeles

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Истински ( преди 6 години )
Фалшива и Лъжлива окултна наука!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота