През тази седмица ще можем да постигнем голяма част от поставените си цели или поне да се приближим до постигането им. На какво трябва да обърнете внимание според зодиакалния знак, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Творческият ви потенциал е стабилен, но преценката за случващото се около вас и възможностите ви е твърде субективна и решенията може да се окажат погрешни. Не бързайте, действайте с равномерно темпо.

Идеите ви са интересни, могат да са и печеливши, но не сте в състояние да реализирате всичко веднага и с ресурсите, с които разполагате, така че разпределете задълженията доколкото е възможно. Желателно е да действате последователно и да не започвате нищо преди да сте довършили предишното.

Телец

Текущите задачи няма да ви затруднят по никакъв начин. Повечето събития ще са толкова познати, че на моменти ще се чудите дали наистина сте попаднали в дежавю ситуация.

Ще разполагате с достатъчно време за да се върнете към стари задачи и да ги подобрите. Старанието ви ще бъде високо оценено и е много вероятно да получите допълнителни приходи.

Любовен хороскоп за 19 – 25 юни 2017

Снимка: pexeles

Близнаци

Следвайте избраната посока и поддържайте вече установеното темпо. Събитията ще са динамични, но предвидими. Ориентирайте усилията си предимно към установяване на хармонични отношения и изглаждане на недоразуменията, доколкото ги има.

Следвайте интуицията си, а при екстремни ситуации се постарайте да запазите присъствие на духа. За всяка нова дейност търсете актуална информация.

Рак

Следвайте принципите си. Не изоставяйте започнатото. Част от заниманията ще са свързани с допълнителни, непредвидени усилия, но е във възможностите ви да се справите. Търпението ви ще бъде възнаградено, ще се убедите в собствените си възможности. Осигурете си оптимален режим на труд и почивка, важно е да запазите стабилен здравословен статус.