Свободно време

11 причини защо се нуждаем от най-добра приятелка

Тя винаги ни казва истината

17.07.2017г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Истинските добри приятели са рядкост, а са голяма необходимост. Приятелството между мъже и жени е много по-различно от приятелството между жени. Само тези дами, които имат най-добри приятелки, разбират защо имаме нужда от такива хора до себе си.

Забавният сайт brightside.me е споделил 11 смислени примера, показващи защо всяка жена се нуждае от най-добра приятелка.

1. Най-добрата приятелка е тази, която винаги ще ти каже, ако дъхът ти има нужда от освежаване, а ние никога не се притесняваме да я попитаме дали ухаем приятно.

2. Няма нищо по-хубаво от това да споделяте любимите си храни с най-добрата приятелка, особено докато гледате романтичен филм и си припомняте за стари връзки.

3. Свети Валентин е онова време в годината, когато ще направите специална валентинка и за вашата най-добра приятелка.

4. Може да ви отнеме час, дори повече да се разделите, защото винаги има какво още да си кажете.

5. Вие сте спокойни, рационални индивиди, когато не сте заедно. Един добър пример за това е когато слушате заедно музика от един телефон, но всяка прави нещо друго в този момент, като това да се гримира, да си оправи маникюра. Тук сте, заедно сте, но сякаш се намирате на разстояние, а всичко това ви кара да се чувствате добре.

6. Знаете, че най-добрите приятелки са тези, които се грижат една за друга повече от всеки друг, особено когато сте неразположени. Тя ще ви донесе чаша чай, топла супа...

7. Странните, забавни и мили обръщения не са запазени само за любимите ви мъже. С вашата най-добра приятелка също се наричате някак специално, като наденичке, тиквичке, любима моя и т. н.

8. Най-добрият моден експерт винаги е най-добрата приятелка. Тя е там, когато имаме важна среща и не знаем какво да си облечем.

Свързани статии

9. Може да влезете заедно в банята и всяка да върши своите нужди, докато разговаряте увлечено.

10. Разбира се, най-добрите приятелки спорят, понякога се карат, чупят разни неща, но рядко са си сърдити повече от 5 минути.

11. Когато на мъжката част от партито вече не им е интересно и търсят начин да напуснат увеселението, най-добрите приятелки тепърва започват нощта в забавни разговори.

В галерията ни може да видите написаното и под формата на забавни илюстрации и не забравяйте още сега да споделите този текст с вашата най-добра приятелка.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
шщд ( преди 6 години )
Нещо сте се заблудили. Никога не е имало такова нещо като жени добри приятелки
отговор Сигнализирай за неуместен коментар