Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 юни – 2 юли 2017

Положителни емоции за Раците

26.06.2017г. / 16 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Предстои интересна седмица, в която ще трябва да внимаваме в личните и служебни дела. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Обмисляйте ходовете си задълбочено и действайте отговорно. Без значение къде се намирате и с какво се занимавате ще се наложи да се справите с някои сложни казуси. Не ги отбягвайте, няма да станат по-лесни. Постарайте се максимално да реализирате идеите си на практика.

Телец

Прегледайте недовършените задачи и се опитайте да ги отхвърлите тази седмица. Осигурете си съдействие, но проявете толерантност към грешките на сътрудниците си. Тираничното отношение ще ги отблъсне и нещата пак ще останат до средата, а нямате полза да отлагате и да трупате още работа. Оформяйте всичките си сделки писмено.

Любовен хороскоп за 26 юни – 2 юли 2017

Близнаци

Сравнете действията със замислите си и най-вероятно ще установите, че има разлика. Помислете защо желанията и възможностите ви се разминават. Анализирайте ресурсите, с които разполагате и начина, по който ги изразходвате. Ако обективното ви заключение е, че причината за получения резултат не е външен фактор, то не го споделяйте, а се опитайте да си оформите подходяща тактика за действие.

Рак

Седмицата ще започне с положителни емоции, свързани с личните ви отношения. Ще имате възможност да се избавите от съмненията си и да изгладите съществуващите недоразумения с най-близки роднини или с любимия човек. В професионален план стресови ситуации няма да има, стига да не ги създавате лично вие. Съобразявайте се с предпочитанията на хората от обичайното ви ежедневие, за да избегнете конфликтите.

Коментирай