Свободно време

Каква е кармата ви?

Според годината на раждане

27.05.2018г. / 11 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Всеки от нас е чувал за кармата. А знаете ли, че в Тибет вярват, че душата може да се въплъти до 9 пъти в човешко тяло? И всеки път, с всеки нов човешки живот душата преминава през кармични тестове, които засягат различни сфери от живота – любов, здраве, работа.

Будистите вярват, че характеристиката на следващото превъплъщаване се нарича Мева (знак, белег).

Мева показва колко пъти сме били на този свят и каква карма ни очаква според рождената ни година.

Следващата таблица ще ви разкрие коя е вашата Мева и каква е кармата ви.

Мева 1

Ако сте спрели да се развивате в този момент, най-вероятно имате неспокоен и песимистичен характер. Може би отвън изглежда, че сте отворен и приятелски човек, но отвътре сте прекалено инатливи. В повечето случаи лесно се адаптирате към ситуации, но рядко се опитвате да промените нещо.

В хода на живота може да се появят проблеми с алкохола или наркотиците. Обърнете внимание на бъбреците, пикочния мехур, матката, гениталиите. Често променяте настроенията си, понякога може да достигнете и до депресия. Силно романтични сте и винаги се нуждаете от много любов.

Мева 2

Вие сте приятелски настроена личност, която е далеч от агресивното поведение. Амбициозни сте и понякога педантични до последния детайл. Не сте лидер, но прекрасен служител, който лесно се вписва в колектив. Най-успешната възраст за вас е 15-47 години.

Тъй като обичате да похапвате сладкиши е добре да внимавате, защото имате склонност да трупате бързо килограми. Сред кармичните ви заболявания са заболявания на гърба, кожата, червата, кръвта. В любовта винаги сте много внимателни към половинката си. Може да постигнете среден материален просперитет.

Бъдете внимателни с хазартните игри. Успехи може да постигнете, ако се занимавате с връзки с обществеността, изобщо работа с хора, както и такава свързана с природата, като земеделие например.

Позитивни мисли преди сън

Мева 3

Вие определено не сте глезени от семейството си, а сте личност, която рано е узряла, бързо сте напуснали дома си в търсене на своя път. Независими сте и винаги оптимистични. Упорити сте, когато искате да постигнете целите си. Най-успешните периоди за вас са между 34 и 38-годишна възраст.

В живота ви имате възходи и падения. Бързо харчите всичко, което печелите и не сте склонни да спестявате пари. Вашите уязвими места са краката и нервите. Подходящи професии за вас са учител, лектор, писател, музикант.

Мева 4

Вие сте позитивен човек, но понякога ви спират страхове и волята сякаш малко ви липсва. По природа сте уязвими и много мили. Вашите силни периоди са до 38 години. Обърнете внимание на дихателната система, половите органи и червата. Жените с такава карма често страдат от различни инфекции.

Външно вие сте много привлекателни. Въпреки това ви е трудно да създадете дълги семейни взаимоотношения. Пазете се от измами. Успехи може да постигнете, ако работите в областта на връзките с обществеността.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати