Свободно време

Седмичен хороскоп за 17 – 23 юли 2017

Везните да не споделят плановете си

17.07.2017г. / 12 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Стрелец

Едва ли ще реализирате всичките си замисли. Доста често ще се натъквате „на греди“, а желанието на околните да се намесват или да ви съветват ще ви подейства изнервящо. Не пренасяйте професионалните неприятности у дома, напротив, постарайте се да ги забравите, макар и за кратко. Приходите и разходите ще са балансирани.

Козирог

Ще сте толкова ангажирани, че няма да усетите как се изтъркулват дните. Тъкмо се справите с едно и ще се появи друго, още по-неотложно. Не се учудвайте на пристъпите на умора и отпадналост. Напротив, организирайте си време за релакс по предпочитан от вас начин и с подходяща компания. Въздържайте се от неоснователни разходи.

Водолей

Не отлагайте за по-късно дейностите, които са ви досадни и не ви харесват. Обмисляйте решенията си старателно и задълбочено без да ги обсъждате в широк кръг. Търсете мнението само на хора, на които имате безпрекословно доверие, защото собствените ви думи може да се обърнат срещу вас. Бъдете готови на компромис при уреждане на лични отношения. Въздържайте се от финансови сделки.

Свързани статии

Риби

Проверявайте обстойно информацията, която се налага да използвате в ежедневната работа. Анализирайте личните недоразумения и помислете за начин, чрез който най-безболезнено да ги преодолеете. За уреждане на финансов проблем може да се наложи да потърсите помощ от стар приятел. Използвайте възможностите за напредък и не позволявайте да ви въвличат в чужди интриги.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай