Свободно време

Седмичен хороскоп за 17 – 23 юли 2017

Везните да не споделят плановете си

17.07.2017г. / 12 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Предстои една сравнително спокойна седмица. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Едва ли ще скучаете през следващите дни. Ще имате контакти с нови хора и може да промените преценката си за някои факти и събития. Отношенията с колегите и бизнес-партньорите ще са спокойни, но у дома обстановката често ще е напрегната. Не се надявайте на допълнителни приходи. Не е желателно да тръгвате на дълъг път, ако може да се отложи.

Телец

Поставяйте си цели, изпълними за кратък период от време. Не разпилявайте силите си. Щом нещо не ви се получава на момента, значи е по-добре да го отложите. Въздържайте се от дългосрочни инвестиции. Споделяйте желанията и чувствата си, за да поддържате хармония в личните отношения.

Любовен хороскоп за 17 – 23 юли 2017

Близнаци

Не се опитвайте да участвате на всякъде и във всичко. Ориентирайте вниманието си изцяло в избраната от вас посока, без да натрапвате мнението си. Енергетиката ви е стабилна, в състояние сте да съчетаете професионалните с личните задължения. Въздържайте се от излишни разходи, свързани с предмети за бита.

Рак

Не очаквайте прекалено големи успехи през следващите дни. Част от намеренията си ще се наложи да отложите по обективни причини. Не са изключени затруднения от финансов характер. Ако разполагате с наличностите си пестеливо, ще съумеете да покриете ежедневните нужди. Приемайте реакциите на близките си без излишни емоции.

Коментирай
Свободно време