Свободно време

Изберете си двойка и вижте какво е важно за вас в любовта

Един забавен тест, който ще разкрие много за вас

24.07.2017г. / 15 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е толкова разнообразна, цветна и различна. Ако се замислите, ще установите, че вашата връзка се различава от тази на вашите приятелки. Вие комуникирате по различен начин с мъжа до себе си, търсите друг типаж мъж и т. н. Според психолози позата за сън, целувките могат да подскажат много за взаимоотношенията ни с партньора.

Също така има значение как се държим в близост един до друг, дали и как се прегръщаме, държим ли се за ръце. Забавният сайт adme.ru предлага един интересен тест. Пред вас са 6 илюстрации на щастливи двойки. Изберете една от тях и вижте какво ще разкрие резултатът за вашите любовни желания и връзка. 

1. Във вашата връзка е важно да има за какво да се гордеете с половинката си и сте готови да разкажете на целия свят за него. В същото време сте достатъчно независима и самостоятелна и не ви вълнува общественото мнение. В любовта търсите определен тип партньор, който да вярва, че в една връзка трябва да се полагат усилия. Девизът на вашата връзка е „Откритост един към друг“.

2. „Зад всеки успял мъж, стои една силна жена.“ Тези думи абсолютно се отнасят за вашата връзка и за това, което търсите. За вас е важно жената да показва кои са съществените неща, да насочва партньора си към това, което е важно в дадения момент. С такава подкрепа може да се постигне много..

3. Във вашата връзка определено е важно мъжът да е водещият, който е готов да поеме отговорност във взаимоотношенията. Той може и да е малко сприхав, но вие винаги бихте намерили начин да балансирате нещата и по този начин да поддържате равновесието в отношенията. Чували ли сте тази мисъл „Той държи двамата. Тя държи баланса.“

4. Интимната прегръдка, която демонстрира и доверие, подсказва че в любовта търсите мъж, който да е вашият спасител от всички неприятности и който да ви подкрепя във всички начинания. Вероятно често ви завиждат, защото взаимното уважение и доверието един към друг са в основата на вашите взаимоотношения.

5. За вас е важно да създадете хармонична връзка, основаваща се на взаимна подкрепа. Наслаждавате се във всяка минута на компанията си. За вас не е важно дали това ще се изразява в гледане на любимия ви филм или в пътуване, важното е да сте заедно.

6. В любовта вие сте доста емоционални и сте склонни да споделяте публично вашите мигове на нежност. Със сигурност обичате да си правите селфи снимки с партньора ви. Приятелите ви споделят, че връзката ви е красива. Общите ви интереси никога няма да ви поставят в ситуация, в която да скучаете един с друг.

7. Във вашата връзка определено не се опитвате да се наложите един над друг и да излагате на показ чувствата си. Всеки от вас зачита личното пространство и интересите на партньора. В душата си сте непоправими романтици.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време