Свободно време

Характер според кръвната група

Хората родени с кръвна група А са любопитни

25.07.2017г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Характер според кръвната група

Японците вярват, че кръвната група може да разкрие много за личността на един човек. Ето защо не се учудвайте, ако някога пътувате до Япония и там ви попитат „Каква е вашата кръвна група?“. Ако искате да разберете какви характеристики на личността се крият зад различните кръвни групи, вижте следващите редове.

Нулева кръвна група

За хората с нулева кръвна група се смята, че са спокойни и сериозни личности. Те имат силен характер и са много надеждни партньори. Винаги планират внимателно и работят усилено за постигането на целите си. Не чакат на някого да очертае техния път на щастие.

Тъй като винаги искат да изглеждат по-силни, често потискат своите емоции, а вътрешно са чувствителни личности. Външният им вид показва строгост, респект.

Кои сънища носят щастие?

Кръвна група А

Хората родени с кръвна група А са любопитни и се интересуват от всичко. Въпреки това не означава, че имат повече от едно хоби. Могат да се развиват в определена професионална сфера, а след това внезапно да сменят попрището.

Тъй като им е трудно да изберат измежду многото интереси и хобита, на моменти могат да бъдат хаотични в избора си на това в какво да се развиват. Въпреки това, с каквото и да се захванат се справят доста добре, но често толкова много потъват в това, с което се занимават, че пренебрегват всичко останало.

Другите ги възприемат като светли личности, пълни с енергия и ентусиазъм. Но знайте, че хората с кръвна група А внимателно подбират приятелския си кръг.

4 типа сродни души

Кръвна група В

Ако вашата кръвна група е В, то определено вие сте душата на компанията и винаги отговорността за хармонията в нея се пада на вас. Вие сте спокойни, безгрижни, щедри и склонни да харчите щедро пари за другите.

Въпреки вашите странности, имате твърд характер, упорити сте и склонни да изкажете мнението си по всички въпроси. Понякога лесно се влияете от другите хора и гафовете понякога са ежедневие за вас.

Свързани статии

Кръвна група АВ

Смята се, че хората с тази кръвна група са фини и чувствителни. Те са изключително внимателни и към чувствата на другите и винаги подхождат с деликатност. Но те крият два типа личности. Едни са извън дома и други, когато са в компанията на близките си.

Често могат да бъдат сантиментални и са склонни да премислят твърде много нещата. Лесно създават приятелства, но понякога имат нужда да останат насаме с мислите си.

Коментирай