Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 - 30 юли 2017

Промени за Близнаците

27.07.2017г. / 13 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

С настъпването на новата седмица поглеждаме към звездната карта. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Енергетиката ви е стабилна. Ориентирайте усилията си към дейности с практически характер. Ако се налага да ползвате нечии услуги, то бъдете взискателни, указанията ви трябва да са ясни и недвусмислени. Финансовите операции ще са печеливши, ако не са на особено големи суми. Въздържайте се от прояви на ревност.

Телец

Почти непрекъснато ще се занимавате с решаване на чужди проблеми. Много е вероятно още в първите дни да ви стане досадно и да установите, че хората, които ви молят за помощ биха могли да се справят и самостоятелно. Проявете откровеност, ако искате да ги мотивирате да се вземат в ръце. Участвайте само там, където съдействието ви е абсолютно необходимо. Не се очакват промени във финансовото ви състояние.

Любовен хороскоп за 24 – 30 юли 2017

Близнаци

С доста промени ще е белязана седмицата. Ще успеете да се справите със затруднение, свързано с най-близките ви роднини, родители или деца. Не е изключено да придвижите и някои дейности по дома и обзавеждането. Преценявайте собствените си възможности и се възползвайте от удобните моменти максимално. Следвайте плановете си, а не чужди съвети. Не е изключено да получите допълнителни приходи.

Рак

Разчитайте на себе си и действайте активно. Ако преди сте имали съмнения дали ще се справите с една или друга задача, то през тази седмица можете смело да се заемете именно с онова, което ви е изглеждало трудно. Повярвайте в себе си, не отстъпвайте пред затрудненията. Не всичко ще е точно както си го представяте, но това не бива да е повод за песимизъм.

Коментирай