Свободно време

Брад Пит и Анджелина Джоли - отново заедно?

Дали двойката обмисля забавяне на процедурата по развода

10.08.2017г. / 09 42ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Има вероятност Анджелина Джоли и Брад Пит да обмислят спирането на процедурата по развода. 

Тези слухове се появиха след като близки до двойката източници са коментирали пред US Weekly, че от няколко месеца няма никакво движение по бракоразводната процедура на двойката. Изглежда, че нито една от страните няма намерение да продължи с придвижването на развода напред. 

Според източниците, Анджелина обмисля да даде втори шанс на Брад заради неговата ангажираност към проблема му с алкохола и искреното му желание за самоусъвършенстване, което самият той изрази в лично интервю пред списание GQ.

>>Брад Пит за Анджелина и развода пред GQ

Близка до актрисата коментира пред изданието, че Джоли обмисля да преустанови процедурата по развода, ако Пит покаже сериозен ангажимент към семейството си. Не би било учудващо, ако двойката наистина се опита да работи по посока изглаждане на проблемите и различията. 

>>13 причини защо Анджелина Джоли е силна жена

През май Брад разказа в искрено интервю за битката си с алкохола като го посочи за главен виновник за разрухата на брака му. 

>>Анджелина Джоли и Брад Пит си проговориха

Анджелина Джоли подаде молба за развод през септември 2016 година. Причините, посочени в документа бяха определени като „непреодолими различия“. Двамата бяха заедно в продължение на 12 години като официално сключиха брак през 2014 година. 

Джоли и Пит имат 6 деца, 3 от които са осиновени. След обявяването на раздялата им, Анджелина поиска пълно попечителство над децата. 

Коментирай