Свободно време

Музиканти се присъединяват към благотворителния концерт “Заедно за Митьо”

Елате на 16 август в Летен театър Варна

16.08.2017г. / 09 56ч.
Аз жената
Музиканти се присъединяват към благотворителния концерт “Заедно за Митьо”

Благотворителна инициатива събира едни от големите музикални звезди на България в концерт “Заедно за Митьо”. На 16 август в Летен театър Варна, рамо до рамо на сцената ще застанат Иван Лечев и Константин Цеков от ФСБ, “Легендите”, D2, Любо Киров, Митко Кърнев, Стенли, Звездомир Керемидчиев – Звезди, Нелко Коларов, Васил Петров, Константин Марков, варненската група “Бумеранг” и други.

Зад каузата застават още Орлин Павлов и група “Фанданго”. Всички те ще изнесат благотворителен концерт в подкрепа на известния варненски музикант Димитър Димитров – Митьо. В началото на тази година при пожар в дома му загива неговата сестра. До основи изгаря и крайбрежното заведение, от което се издържа и звукозаписното му студио. 

Навремето той е свирил с ФСБ и повечето музиканти, които ще вземат участие в концерта са негови приятели. Участието на всички изпълнители е безвъзмездно.

Грандиозното шоу, което подготвят музикантите със сигурност ще впечатли феновете, защото от сцената ще прозвучат най-големите български поп и рок хитове за последните 40 години.  

Водещ на събитието ще бъде Христо Димитров – Тито. Концертът започва в 20:30 часа. Билетите са на цена от 20 лв. и 15 лв. Билети можете да закупите в мрежата на Eventim.bg и касата на Летен театър. 

Всички приходи от концерта ще бъдат дарени на Димитър Димитров – Митьо, за да възстанови легендарното заведение на плаж Кабакум - любимо място на много варненци и български музиканти.

Коментирай