Свободно време

Седмичен хороскоп за 21 – 27 август 2017

Девите трябва да овладеят емоциите тази седмица

21.08.2017г. / 13 47ч.
Мария Дуковска
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

За някои представители на зодиака се очертава динамична и емоционална седмица, а за други е отредено да релаксират. Вижте какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак в седмичния ни хороскоп.

Овен

Подхождайте прагматично към целите, които си поставяте. Сравнете новите с онези, от които сте се отказали преди време. Не е изключено да промените намеренията си в полза на недовършените проекти. Анализирайте взаимоотношенията си и по-точно причините за съществуващите конфликти. Не бързайте да прекратявате връзка, скоро може да съжалявате за решението си. От вас зависи дали ще получите допълнителни приходи.

Зодията ви разкрива защо попадате на неподходящи мъже (част първа)

Телец

Желанията се разминават с възможностите ви и то най-вече по отношение на финансите. Преценявайте разходите си много стриктно, защото едва ли ще получите някакви допълнителни парични постъпления. Струва си да се върнете към стари, изоставени, недовършени дейности, особено ако са свързани с дома, бита и благоустройството. С малко повече въображение бихте могли да постигнете много добри резултати.

Зодията разкрива защо попадате на неподходящи мъже в любовта (част втора)

Близнаци

Ще се наложи да се справите с поредица нееднозначни ситуации. Не разчитайте на помощ, всяко чуждо съдействие ще се окаже вредно. Мислете бързо и самокритично. Постарайте се да вникнете във фактите задълбочено, само така ще намерите правилното решение. Личните отношения ще са леко напрегнати, но с тенденция към стабилизиране, ако не проявявате излишни капризи.

Рак

Ще се наложи да се съобразявате с поредица външни фактори, които може и да не ви харесват. Когато става дума за правила сте склонни да ги приемате безрезервно, но необходимостта да се съобразявате със субективна чужда воля може да ви разгневи. Желателно е да контролирате емоциите и да не се конфронтирате. В състояние сте да изпълните поставените към вас изисквания, след това ще имате възможност да възстановите силите си. Финансов еквивалент за положените усилия ще получите по-късно.

Тези 4 зодии критикуват най-много

Лъв

Едва ли ще се натъкнете на някакви непреодолими препятствия. При всички случаи ще ви хрумне приложимо решение, а в моменти на съмнение или безизходица реагирайте с чувство за хумор. Не е изключено да допуснете и грешки, но ще се измъкнете от неудобната ситуация, ако прецените правилно реакциите на събеседниците си. Що се отнася до личните противоречия отчитайте не само чуждото, но и своето участие за възникването им. Ще успеете да уговорите параметрите по имотна сделка, но не бързайте с подписването на окончателните документи.

Дева

Едва ли ще разполагате с достатъчно време, за да работите по обичайния си прецизен начин. Усещането, че съществува и минимална вероятност да допуснете грешка може да ви изнерви, да предизвика неувереност, недоволство от крайните резултати. Овладейте емоциите, за да предотвратите конфликти с хората от обичайното си обкръжение. Много по-важно е да имате концепция, отколкото алгоритъм. Детайлите ще уточнявате „в движение“. Въздържайте се от прекомерни претенции към близките и от непремерени финансови рискове.

4 зодии, които никога не биха изневерили

Везни

Откажете се от желанието да контролирате събитията. Приятните преживявания ще са абсолютно изненадващи. От вас зависи да им се насладите изцяло. Използвайте възможността да уточните взаимните си претенции с любимия човек. Ще елиминирате поводите за недоразумения. Предстоят интересни оферти за промяна на служебното и професионалното ви положение. Не бързайте с решенията. Проверете информацията няколко пъти преди да потвърдите или откажете предложението.

Скорпион

Финансовото ви положение е леко нестабилно. Не предприемайте никакви рискови сделки, освен ако не е абсолютно належащо. Личните отношения са неясни или поне предизвикват у вас някакви съмнения. Друг е въпросът доколко са основателни. Ако сте недоверчиви ще ви отвърнат със същото. Подхождайте икономично към покупките си, ако не искате да завършите месеца със заеми, които ще ви затруднят още повече. Причинители на евентуалните ви физически оплаквания ще са умората, стресът и недоспиването.

5 зодии, които са най-добрите родители

Стрелец

Контактите ви ще са доста разнообразни. Колкото по-искрено и открито общувате със събеседниците си, толкова повече привърженици ще спечелите и по-съществена информация ще получите. Не си струва да се вторачвате в дреболии, за да не се получи така, че „заради бълхата да изгорите юргана“. Ако имате финансови затруднения, то те ще са свързани с някой от близките ви. Решавайте личните противоречия с идеята да спечелите войната, а не битката.

Козирог

На преден план ще излязат стари теми, свързани с финансовото ви състояние. Време е да ги анализирате още веднъж и да прецените дали все още са актуални или част от условията подлежат на промяна. Ще разполагате с достатъчно свободно време за развлечения, а приключенският ви дух ще подскаже посоката. В случай, че решите да се впуснете в екстремни преживявания и авантюри, осигурете си подходяща екипировка и спазвайте правилата за безопасност.

Водолей

Следвайте хода на събитията и се съобразявайте с тях. Не сте в позиция да се намесвате в сложни ситуации, а само да смекчите последствията доколкото е възможно. Проявете предпазливост към събеседниците от общ характер. Откровени разговори може да водите само с близките си. Уединението е най-лесният начин за разтоварване от стреса. Уважавайте мнението на любимия човек. Контролирайте разходите си.

Изберете спалня според зодията си

Риби

Обсъждайте идеите си в по-широк кръг от събеседници. Концепциите ви са правилни и ако ги съчетаете с подходяща схема на действие бихте могли да напреднете залпово. Изслушвайки чуждото мнение може да създадете различни варианти и да ги комбинирате. Не е изключено да ви предложат дългосрочна инвестиция, с която на този етап е по-добре да не бързате. Не възприемайте разправиите с любимия човек прекалено на сериозно.

Коментирай
Свободно време