Свободно време

Какви рокли избраха Десислава Радева и Брижит Макрон

За първата им среща в България

25.08.2017г. / 13 15ч.
Мария Дуковска
Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Българският президент Румен Радев и съпругата му Десислава Радева посрещнаха френската президентска двойка Еманюел Макрон и Брижит Макрон на главния вход на резиденция „Евксиноград“. Срещата им е част от първото официално посещение на френския президент в България.

Президентшата показа стил до Мелания Тръмп

Президентите разговаряха на четири очи в рамките на час. Те обсъдиха предстоящото българско председателство на Съвета на Европейския съюз, подготовката на България за влизане в Шенгенската зона, евроинтеграцията на Западните Балкани, както и плановете на Макрон за реформи в ЕС и по-специално за промяна директивата за командированите работници в рамките на ЕС.

 

Двете първи дами бяха облечени подобаващо, като Брижит Макрон не изневери на стила си и отново бе с къса рокля, но достатъчно дълга според етикета. Цветът, на който френската първа дама се е спряла е тъмносин в унисон с този на костюма на съпруга ѝ. Обувките й са черни и затворени, с много висок, тънък ток.

Десислава Радева пък се е спряла на светлосиния цвят за своята рокля, с акцент големи копчета в долната част. Обувките ѝ са отворени, на немного висок ток, с каишка, в светлобежов цвят.

Снимки: Булфото

Коментирай
Свободно време