Свободно време

Седмичен хороскоп за 28 август – 3 септември 2017

Добре е да внимаваме с финансите

28.08.2017г. / 16 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Меркурий е в ретроградна фаза, което означава, че е важно да обърнем внимание на комуникацията. Добре е да следим и финансите си, защото ни очакват интересни дни. Повече вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Въздържайте се от щедри обещания. Ще ви потърсят отговорност и ще е много трудно да намерите приемливи аргументи, с които да оправдаете пропуските си. Не е желателно да купувате скъпи стоки и да се занимавате с решаване на въпроси с дългосрочен ефект. Постарайте се да спазвате правилата и да работите дисциплинирано.

Телец

Отстоявайте позициите си съзнателно и не позволявайте на никого да навлиза в личната ви територия. Не е изключено някой да се опита да въздейства върху решенията ви, да ограничи сферата ви на действие или да ви въвлича в сделки, които за вас са крайно неизгодни. Дистанцирайте се своевременно. Ако сте планирали някакво пътуване, то най-добре е да го осъществите.

Близнаци

Възможно е седмицата да започне с интересно делово предложение. Преценете си силите обективно и решете кое е по-добре за вас. Може да предоговорите условията на текущото си работно място или да се опитате да намерите нова работа. И в двата случая е желателно да употребявате финансите си пестеливо.

Рак

Решенията ви са пряко свързани с настроението. Ще се наложи да участвате в разрешаването на повече от една сложни ситуации, свързани с много близки хора. Запазете самообладание и не обсъждайте съмненията си. Тези, които ви молят за помощ са доста по-лабилни от вас, така че е желателно да им вдъхнете ентусиазъм. Въздържайте се от рискови инвестиции.

Коментирай