Свободно време

Месечен хороскоп за септември 2017

Успехи за Раците

01.09.2017г. / 14 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Септември ще бъде динамичен. Ретроградната фаза на Меркурий е към своя край и след 6.09. ще можем да планираме сделки, покупки. Някои зодиакални знаци ще се радват на нова романтична връзка. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп. 

Овен

Ще се наложи да „играете по чужди правила“. Разпределяйте силите и времето си оптимално и не отлагайте текущите задачи. Ще имате възможност да коригирате стари грешки и да преодолее личните конфликти. Направете пълен преглед на старите задачи, уточнете етапа, до който сте стигнали и преценете дали не е време за стартиране на нови идеи.

Важно е да хванете точния момент, прибързването или забавянето ще промени крайния резултат. Подгответе се психически, че ще се натъкнете на непредвидени затруднения по отношение на важните дейности. Дистанцирайте се от интриги, не се опитвайте да заобикаляте закона.

Телец

Деловите контакти ще се активизират. Използвайте момента, бихте могли да се върнете към изоставени проекти или да създадете подходящи условия за стартиране на нови. Разчитайте на творческия си потенциал, на плодотворното сътрудничество и на новите познати. Може да не напреднете забележимо, но ще стабилизирате позициите си непоклатимо.

Съществуват предпоставки за стартиране на вълнуваща романтична връзка или за легализиране на отношения, които до момента сте пазили в тайна. Под нечие влияние ще реализирате промяна в неформалните си занимания с цялостен положителен ефект.

Женски хороскоп за септември 2017

Близнаци

Ще се наложи да разпределите вниманието си в различни посоки. Непрекъснато ще изскачат неотложни въпроси, свързани с роднини, имоти, ремонти, преместване на хора или обзавеждане, и какво ли още не. С търговските сделки е най-добре да се занимавате след 06.09.

Офертите за нова работа може да прегледате и преди това, но не бързайте с окончателния отговор. Ориентирайте силите си към довършване на вече започнати проекти. Въздържайте се от създаване на нови контакти. За важни решения разчитайте на старите приятели.

Рак

Периодът е благоприятен в две направления: за попълване на липсващите ви знания и за изглаждане на личните конфликти. Вероятно през месеца ще осъществите няколко кратки пътувания с професионална цел, които ще дадат добри резултати и възможности за разширяване на бизнеса или влиянието ви. Не търсете нови партньори, ще ви подведат и може да претърпите материални загуби.

Динамиката на събитията ще е в рамките на обичайното, така че ще разполагате с време за ревизия на стари дейности, за актуализация и разширяване на приложението им. Ще възстановите прекъсната лична връзка по благоприятно стечение на обстоятелствата и неумишлена външна намеса. Ако ви подскажат, че дължите извинение по-добре не си го спестявайте.

Коментирай