Свободно време

Месечен хороскоп за септември 2017

Успехи за Раците

01.09.2017г. / 14 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Лъв

Ориентирайте усилията си към разкриване на потенциалните таланти и индивидуалността си. Опитайте се да си дадете ясна сметка за личните интереси, правилата, които трябва да спазвате, отговорностите, предпочитанията. Ще стабилизирате позициите и ще получите признание на заслугите, но задължително трябва да запазите чувството си за мярка. Желанието да получите власт и да контролирате околните ще предизвика конфликти.

Вместо това контролирайте стриктно разходите си. Ще имате реални възможности за професионален напредък, разширяване на бизнеса и въвеждане на новости, които от доста време обмисляте. Възползвайте се на всяка цена.

Дева

От вас зависи да осъзнаете личното си място в проблемите, които се появяват и да преосмислите личните си инициативи. Поддържайте ясна и здрава обратна връзка с хората, с които си взаимодействате. Ще ви помогне да взимате правилни решения. Отделете време за въпроси, които от известно време отлагате, възползвайте се от идеите, които ви хрумнат и ще ги довършите почти без усилия.

Време е да помислите за личните си интереси, да се избавите от нещата, които ви пречат и ви връщат назад. Не пазете старото заради сантименти. Преценявайте нуждите, съчетавайте ги с уговорките си прагматично и без рискове.

Какво ви очаква до края на 2017-а според зодията?

Везни

Не е изключено месецът да започне с лични неприятности, някой от близките да ви разочарова, да повторите стара грешка или информация, която се опитвате да скриете да стане публично достояние. Следвайте интуицията и творческите си пориви. Ще ви подскажат правилното решение. Мислете за перспективните си планове като за колективна дейност, защото трудно ще ги осъществите самостоятелно.

Потърсете съдействие от старите приятели, залагайге на проверените отношения, те няма да ви подведат. Не винаги усилията ви ще дават очаквания резултат, но тъй като не сте в позиция да контролирате събитията е желателно да приемате подобни задръжки като проверка на готовността ви за реализация на новости. Бъдете предпазливи, за да не пострадате от прекалената си доверчивост.

Скорпион

Подходящ момент да приложите нови методи, да внедрите нови технологии, да промените организацията на работа с цел постигане на по-висока ефективност, разширяване на възможностите и повишаване на доходите. Ако се налагат корекции на плановете ви, то действайте бързо като си осигурявате предварително необходимото сътрудничество.

Проявете последователност. Трудно ще разпределите силите си между недовършените проекти и новите идеи, така че подхождайте към целите си реалистично. Вероятно ще получите очакваните финансови постъпления. Личните отношения ще са спокойни, ако сте искрени.

Коментирай
Свободно време