Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 - 17 септември 2017

Напрегнат период за Близнаците

11.09.2017г. / 12 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Лъв

Не се дистанцирайте от хората, които търсят компанията ви. Опитайте се първо да разберете каква е целта им и ще се измъкнете от някои неприятни ситуации. Не е изключено с помощта на почти непознат да напреднете в професионален план. Проучвайте внимателно постъпващите оферти. Може да подобрите условията им, ако сте достатъчно аргументирани.

Дева

Съчетавайте старото с новото и бъдете предприемчиви. Успешно ще въведете някои промени в ежедневието си. Не се страхувайте от непознатото, предизвикателствата обикновено дават добри възможности. Търсете нестандартни методи на работа, но не се включвайте в съмнителни афери. Преглеждайте старателно документите си.

Любов за Овните, успехи за Раците през септември

Везни

Действайте с умерено темпо и без да се натоварвате с незадължителни контакти. Плановете, които от известно време обмисляте само в едър щрих ще придобият и детайлизиран облик. Бъдете готови за рязък, скокообразен напредък, който може да е свързан със сериозни инвестиции.

Скорпион

Не очаквайте безусловна подкрепа от близките и колегите на идеите, които им представяте и не си правете грешни заключения от противопоставянето им. Често ще се налага да работите на принципа на „пробата и грешката“. Отървете се от старите боклуци, които не ви трябват. Раздавайте, подарявайте, продавайте. Ще създадете нови, интригуващи и стабилни контакти. Прегледайте още веднъж финансовите си задължения и уговорки, нещо ви убягва.

Коментирай