Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 - 17 септември 2017

Напрегнат период за Близнаците

11.09.2017г. / 12 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Предстои напрегната, но интересна едмица. Важно е да обмисляме добре всяко свое решение. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп. 

Овен

Ще имате възможност да възобновите прекъснати отношения и не бива да я пропускате. Ще се отрази положително както на професионалния ви статут, така и на финансовото положение. Не бързайте да споделяте перспективните си планове и не се доверявайте на непроверена информация.

Телец

Сравнително спокойна седмица, което не означава „безгрижна“. Но ще разполагате с достатъчно време, за да отхвърлите разни битови задачи, които до момента хич не ви се захващат. Постарайте се да обсъждате идеите с близките и да намирате компромисни варианти, за да избегнете безплодни и време-губещи спорове. Избягвайте ненужните покупки, но пък и не се лишавайте от дребните житейски удоволствия.

Любовен хороскоп за 11 – 17 септември 2017

Близнаци

Доста напрегнат период се очертава. Трудностите ще идват основно от шефовете ви. Техните претенции ще се разминават с реалните възможности, но ще настояват на своето и ще е трудно да ги разубедите. Ако е възможно да отложите някои задачи и да завършите други, то опитайте се да действате точно в това направление. Единствената ви реална награда ще е придобития безценен опит.

Рак

Действайте активно и следвайте интуицията си. Дистанцирайте се от каквито и да било сплетни и интриги, в които ще се опитат да ви въвлекат. Далечни роднини ще ви занимават с проблемите си и едва ли ще можете да избегнете процеса. Не е изключено да се наложат и непредвидени разходи.

Коментирай