Свободно време

Джош Дюамел и Фърги се разделят след 8 години брак

Различията помежду им се оказаха непреодолими

15.09.2017г. / 08 35ч.
Мария Дуковска
Джощ Дюамел и Фърги, когато изглеждаха безумно влюбени един в друг. Снимка: Reuters

Джощ Дюамел и Фърги, когато изглеждаха безумно влюбени един в друг. Снимка: Reuters

За мнозина може би новината, че Джош Дюамел и Фърги се разделят ще се стори шокираща, но не и за техните приятели. Според източник на списание „People“, двойката, която обяви, че се разделя след 8-годишен брак, всъщност имала много проблеми във връзката си. Много различни като характери, според приятелите на семейството, те дори са коренни противоположности. Това е основната причина за тяхната раздяла.

Източникът допълва: „Голям фактор е колко са различни Джош и Фърги. В началото това ги привличаше един към друг и правеше нещата забавни, когато те бяха наоколо.“

Според информатора на списанието, Фърги е „забавна и дружелюбна“, а Джош е „чаровен и спокоен“. „Но те идват от тотално различни места и искат много различни неща.“

В края на връзката им и двамата са гледали вече в различни посоки, а работата им ги разделяла прекалено много.

Източникът разказва, че новината за раздялата им не е била изненадваща, а напротив, краят се виждал от доста време. Въпреки това обаче, те и двамата обожават сина си Аксел и ще продължат да бъдат негови любящи родители, завършва източникът.

Според източник, близък до групата Black Eyed Peas, на която Фърги беше вокал, разкрива, че певицата е много фокусирана върху кариерата си, докато Джош е семеен човек и е искал да има повече деца. Това, според него, е причината за несполуката на брака им.

Снимки: Reuters

Коментирай