Свободно време

Седмичен хороскоп за 18 – 24 септември 2017

Близнаците да внимават с финансите

18.09.2017г. / 13 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixeles

Снимка: pixeles

Предстои интересна седмица, в която ще трябва да обърнем повече внимание на финансите си. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Обстоятелствата ще са променливи. Важно е да съхраните достигнатите позиции. Някои случки ще променят представите и предположенията ви. Бурните реакции може да предизвикат конфликти в личен план. Финансовото ви положение е пряко свързано с информацията, която ползвате.

Телец

Непредвидени приключения ще заменят спокойното и безметежно ежедневие. Рискувайте, но умерено, като си подсигурявате и резервни варианти. Действайте последователно и не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Споделяйте чувствата си откровено. Ще имате възможност да подобрите професионалния си статус.

Любовен хороскоп за 18 – 24 септември 2017

Близнаци

Периодът ще е свързан с допълнителни разходи. Поддържайте ги на границата на допустимия максимум, ако не искате да изпаднете в дисбаланс. Обърнете внимание на близките си и взимайте участие във всички дейности, свързани с подреждането, обзавеждането на дома или дребни ремонти.

Рак

Опитайте се да си поставяте изпълними цели. Прекалените амбиции ще ви създадат проблеми първо у дома, а след това и на работното място. Не се противопоставяйте на околните с повод и без повод, защото ще си „отгледате“ врагове. Ако личните отношения са изострени, то потърсете причините, вместо да абдикирате. Финансовите проблеми ще са в следствие намесата на бивши делови партньори.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати