Свободно време

Антон Стефанов с гладна стачка във ВИП Брадър

Журналистът не иска да се храни с другите на една маса

19.09.2017г. / 14 31ч.
Аз жената
Снимка: ВИП Брадър

Снимка: ВИП Брадър

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00 часа по Nova, ще проследим развитието в отношенията между Тони и Шеф Петров след скандала между двамата. Въпреки извиненията на Тони и опитите на останалите съквартиранти да разсеят Петров, той няма да забрави така лесно случилото се. Нещо повече, избухливият му нрав ще забърка още хора, а нищо неподозиращата Джулиана ще се окаже виновна, че приготвя храна за журналиста и ще бъде остро разкритикувана от Шефа.

Ще стане ли конфликтът между двамата повод за разделение в Къщата и защо Тони Стефанов отказва да се храни на масата с останалите, предстои да разберем още тази вечер. След неуспеха на седмичната мисия „Орденът на сърцето“, съквартирантите са принудени да живеят с минимален бюджет. Влюбеният Big Brother обаче ще им даде втори шанс да си осигурят комфортен живот през втората седмица на съвместно съжителство. Той ще постави мисия Miss VIP Brother 2017, а компетентното жури в състав шеф Петров, Дани Милев, Цуни и Тони Стефанов ще имат тежката и отговорна задача да изберат най-красивата жена в Къщата.

Неочаквано тази толкова забавна и красива мисия ще доведе до поредна порция сълзи и огорчения. Коя от красавиците в Къщата ще стане Miss VIP Brother 2017 и коя ще се почувства обидена от това, предстои да разберем тази вечер.

Коментирай