Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 септември – 1 октомври 2017

Везните да бъдат предпазливи

25.09.2017г. / 14 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Лъв

Наблюдавайте и преценявайте събитията обективно. Не се стресирайте от дребните неуспехи и не зацикляйте на задачи, за които в момента не ви хрумва решение. Преминавайте към следващото, а когато ви осени вдъхновението ще се върнете назад. По-лесно ще се справите с работата си, ако от време на време сменяте заниманията. Проявете принципност в личните отношения и не създавайте прецеденти.

Дева

Подсъзнателните ви съмнения пречат на обективната преценка за случващите се около вас събития. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в интриги, които да създадат затруднения в ежедневната ви работа. Не се изолирайте, а намерете начин да споделите и обсъдите ситуацията с приятели, на които имате безпрекословно доверие. Финансовото ви състояние е леко нестабилно, не е нужно да удовлетворявате всички капризи на близките си.

Кои зодии са с най-голямо либидо?

Везни

Проявете предпазливост спрямо личности, които не познавате твърде добре. Прословутата ви доброта и услужливост е „нож с две остриета“. Бъдете полезни не само за околните, но и за себе си, защото не всички възприемат добрите ви качества безкористно.

Не са малко хората, които биха се възползвали от вас без никакви угризения на съвестта, а това не само ще ви огорчи, може да ви създаде и комплекси. Нужна ви е повече увереност при уреждане на личните отношения. Въздържайте се от дългосрочни инвестиции.

Скорпион

Желанието ви да действате самостоятелно е прекрасно, но ще имате тази възможност, ако не обсъждате намеренията си. Не възприемайте дружелюбното отношение на околните като залог за приятелство. Част от тях се стремят към компанията ви с користни цели. Наблюдавайте поведението им и ще се убедите. Ще имате възможност да се справите с конфликтите от личен характер.

Коментирай