Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 септември – 1 октомври 2017

Везните да бъдат предпазливи

25.09.2017г. / 14 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Последните дни на месеца ще бъдат изпитание за нас. Добре е да внимаваме с емоциите, да се пазим от интриги и добре да преценяваме в какво инвестираме време и пари. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Приемете затрудненията като естествена закономерност. Не драматизирайте и не преувеличавайте значението им. Енергетиката ви е стабилна и добрите резултати зависят от позитивното ви настроение. Личните отношения ще са спокойни. Ще имате възможност да финализирате някои сделки или да уточните важни подробности.

Телец

Събитията ще са свързани предимно с отношенията. Както деловите, така и личните може да са белязани с някакви недоразумения. Заредете се с търпение и не бързайте със заключенията. Има фактори, които първоначално няма да са ви известни и може да съжалите за прибързаните си думи и действия. Приемете случващото се като възможност за обогатяване на личния ви опит. Финансовите въпроси решавайте самостоятелно.

Любовен хороскоп за 25 септември – 1 октомври 2017

Близнаци

Опитайте се да действате самостоятелно и то влагайки повече разум и по-малко емоции. Почти нищо няма да ви се получи от първия път, което не означава, че трябва да се отказвате. Напротив, потърсете съвет, обменете опит, приемете неуспеха като възможност за експериментиране с друг вариант. Дистанцирайте се от клюки и интриги, които ще влошат личните ви отношения. Не прекалявайте с разходите.

Рак

Стари грешки ще излязат наяве и ще ви създадат затруднения. Не бързайте да отричате, нито да се оправдавате, защото околните най-вероятно няма да приемат аргументите ви. Ако не се чувствате достатъчно уверени в себе си не се захващайте за сложни задачи. Проверявайте парите и документите си, съществува вероятност да загубите нещо от разсеяност.

Коментирай