Свободно време

Военно положение в Къщата на Big Brother

Пореден конфликт между Мария и Мегз

27.09.2017г. / 13 43ч.
Мария Дуковска
Снимка: VIP Brother

Снимка: VIP Brother

Тази вечер във VIP Brother live, Big Brother ще обяви военно положение в Къщата. Съквартирантите ще бъдат разделени на два взвода – пехотинци и морски тюлени, а освен спешната военна подготовка, всеки взвод ще трябва да измисли военна песен и маршова хореография към нея.

Въпреки отговорната задача и извънредното положение, във взвода на морските тюлени ще се прокрадне вътрешното разцепление.

Мария ще се конфронтира с Мегз за пореден път, заради решението на дизайнерката да остави всички да я чакат на дъжда в двора, докато тя изпълни лична делова задача.

Шеф Петров пък отново ще нападне Енджи с остри обиди, а красивата диетоложка ще се почувства до такава степен обидена и разстроена, че ще потърси Big Brother за съдействие. Потресен от факта, че всеки ден поне една жена в Къщата плаче заради шеф Петров, Дани Петканов ще събере мъжете на тайно заседание. Той ще ги призове да се обединят и да усмиряват заедно Шефа всеки път, когато той насочи вербалната си агресия към някоя от жените.

Изненадващо, Петров ще се присъедини към заседанието и от добри намерения, ситуацията ще се превърне в пореден повод за скандал с главно действащо лице Борис Петров. В живото предаване на VIP Brother тази вечер ще станем свидетели и на вторите номинации в най-известната Къща.

Коментирай