Свободно време

Месечен хороскоп за октомври 2017

Везните да внимават с финансите

01.10.2017г. / 10 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Освен знания, умения и сили ще ви е необходима и дисциплина. Анализирайте целите и желанията си още в началото на месеца и се постарайте да ги свържете обективно с ресурсите, с които разполагате. Не е лесно човек да постигне мечтите си, но не е и невъзможно. Специално за вас е важно да си създадете добра организация.

Грижете се за добрите отношения, за да си осигурите подкрепа в трудни моменти. Помнете, вие наистина сте царствен знак, но проявите на пренебрежение, високомерие и самонадеяност ще поставят преграда между вас и хората от обкръжението ви. Любовните и семейни отношения ще са спокойни, но по-скоро благодарение не на вас, а на партньора, така че постарайте се да съхраните съществуващата хармония.

Дева

Този месец ще е „затишие пред буря“. Нивото на заетост няма да спадне, но решенията ви ще зависят почти изцяло от собствената ви воля. Ще имате нужда от уединение и трябва да си го осигурявате във всеки възможен момент. Използвайте тези минути за почивка и едновременно с това за обмисляне на пропуските от миналото и тенденциите за бъдещето.

Ще можете да внесете някои конструктивни промени в ежедневието си. Що се отнася до любовните и романтични емоции, то бурни страсти и сериозни противоречия едва ли ще се случат. Наслаждавайте се на дребните удоволствия и се радвайте на онова, с което разполагате.

Какво ви очаква до края на 2017-а според зодията?

Везни

Сравнително лесно ще ви се случват нещата през този месец. Ще постигнете така жадуваното от вас душевно равновесие, което е пряко свързано с отношенията ви. С други думи казано, отношенията на всякакво ниво (делови, лични, любовни) ще са спокойни и ясни.

Ще можете да концентрирате усилията си изцяло към работата и видимо да напреднете. Трудът ви ще бъде не просто забелязан, а и високо оценен. А много важно е, че възнаграждението, което ще получите ще е резултат от усилията ви, а не от случаен късмет.

Все пак, да не забравяме, че Юпитер ще напусне вашия знак, така че отнасяйте се към финансите си разумно. Не се главозамайвайте от успехите, за да не си навредите. Радвайте се на интереса към себе си, на комплиментите и популярността си, но бъдете и предпазливи. Поддържайте известна дистанция и не огласявайте намеренията си.

Скорпион

Умението ви да разкривате всякакви интриги и задкулисни намерения винаги ви е помагало. През този месец обаче ще е нужно повече, за да постигнете целите си. Доста често ще се натъквате на „препъникамъни“ при това предизвикани от действията на субективен фактор. Проявете последователност, упоритост, сдържаност, издръжливост и всеотдайност.

На пръв поглед изглежда трудно, но е във възможностите ви да се справите, особено що се отнася до професионалното ви развитие и финансовите постъпления. Участвайте активно във всички дейности, проследявайте подробно събитията, ако искате да им въздействате. Юпитер навлиза във вашия знак, което е достатъчна гаранция за напредък, но без да разчитате на чужда помощ. Личните и любовни отношения ще са без промяна.

Коментирай