Свободно време

Месечен хороскоп за октомври 2017

Везните да внимават с финансите

01.10.2017г. / 10 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Ориентирайте усилията си към разгръщане на интелектуалния ви потенциал. Отделяйте време за духовните си необходимости. Приемете го като сигурен начин за повишаване на авторитета и стабилизиране на позициите. Финансовото ви състояние ще е нестабилно. Постарайте се да разпределяте средствата си пестеливо и без прояви на разточителност.

Ще се справите с финансовите затруднения без стрес, ако осъзнаете, че парите не са най-важното нещо в живота и че много по-съществено е да си дадете ясна сметка за житейската си цел. Личните, любовни и романтични отношения напълно ще компенсират паричните затруднения. Забавленията, организирани според наличните възможности, ще са много по-вълнуващи, отколкото сте си представяли.

Козирог

Осъзнавайки, че годината е почти към своя край, а все още не сте постигнали всичките си предварителни цели може леко да се стъписате. Няма място за паника, а за търпение, гъвкавост и търсене на оригинални решения, защото през този месец ще се наложи да се справите с куп сложни и нелогични ситуации.

Би било самонадеяно да разчитате само на себе си. Осигурете си надеждни помощници, които имат различни умения и могат да действат самостоятелно. Само така, със съвместни усилия, ще постигнете високи резултати и ще създадете стабилна база за перспективните си цели. Личните отношения може да са леко конфликтни и ще останат такива, ако не осъзнаете, че във всяка връзка участниците са равнопоставени.

Брак с кои зодии може да ви донесе богатство (част първа)

Водолей

Спокоен период, в който ще имате възможност да стартирате нещо ново и сравнително лесно. Контактите ще са интензивни, не е изключено да се появят нови личности в колектива ви, с които ще се наложи да се занимавате известно време, да ги обучавате или въвеждате в спецификата на работата си.

Първоначално тези занимания може да ви изглеждат губене на време, но именно заради тях ще получите повишение в длъжност или по-високо заплащане. Увлечени в работа може да оставите на заден план личните отношения, което в известна степен би било грешка. Не лишавайте близките си от внимание, но се въздържайте от остри критики и нравоучителни речи, които ще предизвикат отпор и раздразнение.

Свързани статии

Риби

Ще имате идеалната възможност да „плувате по течението“ или, по друг начин казано, течението ще се окаже невероятно удобно за реализация на плановете ви. Каквото и да замислите винаги ще имате подръка нужните хора, които да ви помогнат. Предстоят нови бизнес-контакти, които може и да не са свързани пряко със заниманията ви, но в процеса на сътрудничество ще ви подскажат интересни идеи за решение и актуализиране на стари проекти.

Финансовото ви положение е стабилно. Не е изключено да получите допълнителни макар и неголеми постъпления. Използвайте ги за подобряване на бита, условията на живот, покупка на предмети с художествена стойност. Избягвайте рисковите действия и авантюрите от личен характер. Ако не провокирате у партньора изблици на ревност любовните отношения ще са спокойни.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай