Обичате ли партитата, забавленията и красивите костюми? Ако отговорът ви е положителен, то със сигурност ще бъдете част от настроението наречено Хелоуин. Все още имате време да помислите в какъв образ ще се представите, а ние споделяме една красива идея за грим на русалка.

Най-напред приберете косата си назад, за да ви е по-удобно да се гримирате. Поставете база за грим, фон дьо тен и пудра.

Вземете мрежест чорапогащник и го поставете така на лицето си, че да бъде максимално изпънат. Ще ви бъдат необходими няколко вида руж, светли и по-тъмни розови, сини и лилави сенки.

Още по темата

С четка за руж нанесете на отделни участъци от цветовете (с леки потупващи движения). Комбинирайте ги така, че да се получи преливащ ефект. След това внимателно премахнете чорапогащника. Продължете с гримирането на очите и устните, като изберете отново светли тонове, цветна спирала за мигли, ярка очна линия, брокати, металик сенки.

Може да добавите и красиви акценти към празничния грим като камъчета, перли, морски детайли. В галерията ни споделяме още няколко разкошни идеи за грим за Хелоуин.

Снимки: Pinterest