Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 октомври 2017

Предстои интересна седмица

16.10.2017г. / 16 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Седмицата започва динамично. Ще успеем да постигнем успехи, но ще трябва да внимаваме с финансите. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Реагирайте спокойно и разумно на предизвикателствата. Осигурявайте си кратки почивки между различните дейности, вместо трескаво да се опитвате да довършвате или да пренасочвате вниманието си от едно към друго „за норматив“. Постарайте се да участвате във всички служебни дискусии и брифинги, ще е полезно. Намалете контактите с хора, които ви натоварват. Бъдете искрени с любимия човек.

Телец

Ще имате възможност да впечатлите събеседниците със знанията и уменията си, да спечелите доверие, да стабилизирате позициите. Използвайте момента, не е изключено да си извоювате по-висока заплата или да получите допълнителни финансови постъпления. Не е препоръчително да давате пари назаем.

Проявете предпазливост, някой ще се опита да ви въвлече в интрига. Обстановката у дома ще е спокойна, благодарение на прословутото ви търпение. Споделяйте съмненията си с любимия човек и ще се убедите, че заедно можете повече.

Любовен хороскоп за 16 – 22 октомври 2017

Близнаци

Предстои един динамичен и изпълнен с полезни контакти период. В типично ваш стил винаги ще се намирате на точното място в точния момент. Част от плановете ви ще претърпят промяна, но това не бива да ви изнервя. Ще напреднете, независимо от затрудненията. Отделете необходимото време и поставете в ред дома си.

Хаотичната обстановка и разхвърляните предмети се отразяват негативно на енергетиката и намаляват ефективността ви. Романтичните ви желания ще се реализират, ако сте в състояние да определите точно какво очаквате от любимия човек.

Рак

Проявете предпазливост, наблюдателност и концентрация. Ще успеете да откриете собствените си грешки и да ги коригирате без да привличате вниманието. Ще се справите със сложни казуси, следвайки интуицията и отстоявайки принципите си.

Не се престаравайте излишно, за да не настроите колегите срещу себе си. Някой от роднините ще ви потърси за съдействие. Отзовете се, но в рамките на възможностите си. Личните отношения ще са спокойни, ако не очаквате от близките си да отразяват непрекъснато променливото ви настроение.

Коментирай