Свободно време

Димитър Абрашев от Bulgaria ON AIR стана „Медиен глас на общините“

Призът се връчва от Националното сдружение на общините в България

18.10.2017г. / 06 19ч.
Мария Дуковска
Димитър Абрашев. Снимка: Bulgaria ON AIR

Димитър Абрашев. Снимка: Bulgaria ON AIR

Водещият на предаването „Директно“ по Bulgaria ON AIR Димитър Абрашев получи професионално признание за отразяване на актуалните проблеми, които среща местната власт и за търсене на регионалните гледни точки по важните теми. Наградата „Медиен глас на общините“ се връчва традиционно от Националното сдружение на общините в България по време на годишната среща на местните власти.

Проблемите, които зрителят вижда, не се случват само в София. Това са проблеми на хората от Стара Загора, Търговище, Русе, Варна... от цялата страна. Затова и смятаме да продължим в тази посока, да търсим измеренията на всички проблеми, които нацията вижда в София, но през призмата на регионалната проблематика“, коментира Абрашев.

Малко преди началото на есенния сезон „Директно“ насочи съдържанието си към регионалните истории. Всеки делник от 17:50 по Bulgaria ON AIR предаването показва мненията на граждани и експерти по важни теми, социални проблеми и любопитни тенденции, а кореспондентите на телевизията разказват в репортажи истории на хора от различни градове в страната, свързани с основната тема. Целта е зрителите да погледнат на поставените проблеми и през очите на хората извън столицата, в която се взимат най-важните решения за живота на българите.

Коментирай