Свободно време

Росен Плевнелиев и Деси Банова имат романтична връзка?

Слухове свързват бившия президент и телевизионната водеща в интимна връзка

08.11.2017г. / 16 53ч.
Аз жената
Росен Плевнелиев, снимка: Булфото

Росен Плевнелиев, снимка: Булфото

Любовта намира своя път, колкото и изненадващ да е той понякога. Истинска сензация е новата светска двойка, която според в-к „168 часа“ се състои от президента Росен Плевнелиев (президент в периода 2012-2017 г.) и синоптичката Деси Банова.

Тази новина идва само месец, след като бившият президент обяви раздялата със съпругата си Юлияна. Тогава той сподели пред „24 часа“:

Истината е, че моят брак със съпругата ми Юлияна е минало. Живеем разделени повече от година. Процедурата за развод по взаимно съгласие отдавна е в ход, като документите са в съда. Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата“, казва той в интервюто. Росен Плевнелиев и съпругата му имат трима синове. Най-големият – Филип, почина на 14 години през август 2015 г. от рядко заболяване.

Според вестник „168 часа“, ако се наблюдават стъпките от последните месеци на Плевнелиев и Деси Банова, ще се види, че те съзнателно или не, подготвят почвата за разкриване на своята връзка.

10 дни, след като Росен Плевнелиев съобщи за раздялата си със съпругата си, Деси Банова също нарушава правилото да не обсъжда личния си живот и се явява в предаването на Гала с „важна новина“, както обявява самата водеща.

Продължавам да смятам, че личният живот си е за нас, а не за прожекторите. Реших обаче да говоря пред моите приятели, защото не искам да се спекулира с темата. Повече от година и половина съм разделена с бащата на детето ми – Ивайло. Ще продължим да се грижим за прекрасната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се вследствие на различни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато сякаш съществува вирус, който удря семействата и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за партньорите да поемат по свой път. Не искам да бъда разбрана погрешно, но може би така е по-добре и за самите деца. Ще продължа да уважавам Ивайло и семейството му. Заедно ще вземаме всички важни решения“, заявява 37-годишната Деси Банова в популярното телевизионно предаване, като в същото време прави още едно много лично признание:

„Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но отскоро срещнах прекрасен човек. Много съм щастлива, много съм влюбена, но още всичко е в начален етап“.

Дали скоро ще има официално потвърждение на тази връзка, очакваме да разберем.

Снимка: Булфото

Коментирай