Свободно време

Защо чужденците избират България – в стартовите епизоди на „Фамилно“

Семейното предаване по Bulgaria ON AIR ще представи лични истории, идеи за забавление и културни находки за малки и големи

16.11.2017г. / 13 26ч.
Мария Дуковска
Доника Ризова. Снимка: Bulgaria ON AIR

Доника Ризова. Снимка: Bulgaria ON AIR

Семейни забавления и културни находки ще представи на зрителите предаването „Фамилно“ тази събота и неделя от 10:30 по Bulgaria ON AIR. Гост на водещата Доника Ризова ще бъде българският сценарист и кинокритик Деян Статулов, който ще представи мюзикъла „Ла Ла Ленд“, а народният певец Илия Луков ще разкаже за концерт, посветен на Деня на християнското семейство.

В съботния епизод на 18 ноември „Фамилно“ ще насочи вниманието към личните истории – ще представи семейния албум на д-р Петър Берон, както и родословното дърво на рода Хилтън. Защо чужденци предпочитат да живеят в България – своята история ще разкажат Мариана и Кенуърд Хил в рубриката „Нашенците“.

Предаването ще даде полезни и забавни идеи за развлечение като фамилна екскурзия до Боянската църква и конна езда за деца. Неделното издание на „Фамилно“ на 19 ноември ще срещне зрителите на Bulgaria ON AIR с Анжела Родел и нейното семейство, която ще разкаже за връзката между американската мечта и българската народна музика.

Д-р Петър Димков – внук на лечителя Петър Димков – ще покаже на зрителите фамилния си албум и ще разкрие семейна рецепта.

На фокус в неделя ще бъде и родословното дърво на Уилям и Кейт. Не пропускайте тези и още интересни рубрики в семейното предаване „Фамилно“ – всяка събота и неделя от 10:30 часа по Bulgaria ON AIR.

Коментирай