Свободно време

Кои зодии са най-добрите съпрузи?

Направете правилния избор според звездната карта на характерите

20.02.2018г. / 08 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

20 характерни черти на зодия Дева

Стрелец

Съпругът стрелец е оптимист. Той винаги вижда положителната страна на нещата, колкото и трудни да са в момента. Способен е да дава увереност и да подкрепя половинката си в трудни моменти.

Козирог

Козирогът е един от най-отдадените съпрузи в зодиака. Той е ориентиран изцяло към семейството. Готов е да се бори до смърт за честта на близките си. За него няма по-важно нещо на света от семейството, колкото и студен и хладнокръвен да изглежда. За семейното благо Козирогът е готов да жертва всичко.

За него връзката с партньора е най-важна и очаква същото от другата страна. Винаги работи много, заради което съпругите на мъже Козирози понякога се питат кое е на първо място – работата или семейството, но за тях истински важна е фигурата на съпругата.

Водолей

Съпрузите от зодия Водолей са изключително търпеливи. Те рядко изпускат нрава и гнева си, когато се стигне до спор. Водолеят е рицар на търпението и феърплея в битките. Той прави всичко възможно да възвърне мира в отношенията при всички случаи. Никога няма да се умори или ядоса за нещо, освен ако не е преляла и последната капка на търпението. Разумен е и винаги преценява ситуациите трезво.

Риби

Съпрузите Риби са безкористни. Те винаги ще са до вас, за да ви подадат ръка, когато имате нужда. Мъжът Риби не мисли два пъти, когато става дума за помощ и подкрепа. Той ще е щастлив да го направи от цялото си сърце за жената, която обича. Без колебание мъжът от зодия Риби проявява жертвоготовност към половинките си, дори да трябва да стане от леглото и да отиде до магазина за сладолед, когато ви се прииска. Любовта на мъжа Риби е всепоглъщаща и силна.

Коментирай