Свободно време

Кои зодии са най-добрите съпрузи?

Направете правилния избор според звездната карта на характерите

20.02.2018г. / 08 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка жена иска да направи правилния избор преди да се омъжи. Особеностите на характера на мъжете според зодията разкриват кои сред тях са най-любящите и верни съпрузи и кои не са толкова добра партия.

Овен

Мъжът Овен е добър съпруг, защото е честен. Той е страстен, огнен, винаги готов да се изправи срещу целия свят заради любимата си жена. Овенът не е захаросан и сълзлив в любовта. Понякога дори е леко груб и непредсказуем, но никога няма да ви предаде.

Телец

Мъжът от зодия Телец е лоялен. Той е добър избор за съпруг, защото държи на семейния уют. Ако се омъжите за Телец знайте, че той ще е готов да брани брака си цял живот. Трудно е понякога да се живее с него, защото е колеблив, но е нежен и всеотдаен.

Любовен хороскоп за 2018-а година

Близнаци

Мъжът Близнаци е любящ, страстен и непредсказуем. С него никога няма да ви е скучно в любовта и секса. Ще ви дарява с целувки и нежност, ще използва всяка възможност да ви докосне, дори когато просто минавате покрай него. Това ще ви кара да се чувствате винаги като супермодел, даже когато не сте в най-добрата си форма.

Рак

Ракът е сантиментален и чувствителен съпруг. Винаги помни, когато имате годишнина и не пропуска да ви направи изненада. За него важни са специалните моменти в семейството, които да споделяте заедно. Той не се страхува да показва настроенията и чувствата си пред хора, особено когато ви се възхищава.


Коментирай
Здраве и красота
Свободно време