Свободно време

Женски хороскоп за декември 2017

Ярки събития за Телците

05.12.2017г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: istock

Снимкa: istock

Последният месец от годината сякаш е най-чакан. Правим равносметки и се надяваме на благоприятен завършек на 2017-а година. Дами, какво ви очаква според зодията през декември, може да видите в следващите редове.

Жената Овен

Декември ще бъде много активен период за жените родени под знака на зодия Овен поради позицията, която заема тяхната планета покровител. От 9 декември Марс преминава в знака на Скорпион, което означава, че енергийният потенциал на представителите на огнения елемент ще бъде много висок.

Не са изключени проблеми, затова внимавайте при пътувания, както и на места, на които има струпвания на много хора. Ако не се налага, най-добре недейте да пътувате.

Астрологичният дом, който отговаря за движението, ще бъде посетен от Меркурий, който през по-голямата част от месеца ще се движи в обратната посока. Въпреки амбициите, бизнес пътуванията няма да ви донесат успех.

Жената Телец

Декември ви е подготвил поредица от ярки събития. Периодът се очаква да бъде спокоен и това ще ви кара да се чувствате щастливи. Ретроградният Меркурий ще забави бизнеса и ще наложи да преразгледате плановете си.

Ако планирате пътуване през този месец, най-добре е да го отложите до последната седмица от месеца. Добре е да обърнете внимание на начина си на хранене и да започнете новата година без вредните ви навици. Много е възможно в живота ви да се появи човек, който да ви окаже финансова подкрепа.

Жената Близнаци

През декември жените Близнаци ще общуват доста с хора, свързани по някакъв начин с работата им. В сектора на партньорствата повече от месец ще се задържат Венера и Слънцето. От 3 декември, Меркурий ще се присъедини към тях, но ще се движи в обратната посока.

Периодът е подходящ за създаването на партньорства с хора, които имат сходни на вашите мисли. Но не чакайте бързи резултати от това взаимодействие, тъй като ретроградният Меркурий ще забави началото.

Финансовото ви състояние през декември ще бъде стабилно, но все още няма да имате големи придобивки.

Как да спечелите любовта на жена от зодия Рак?

Жената Рак

Неопределен месец, характеризиращ се с много притеснения и конфликти. Въпросите свързани с работата и кариерата ще излязат на преден план. Венера и Слънцето ще ви предоставят нови възможности за спечелването на повече пари. С подкрепата на Сатурн, представителките на този знак могат дори да изпреварят конкурентите и да се класират за желаната позиция.

От 3 до 22 декември Меркурий ще бъде ретрограден, което ще доведе до трудности с документи. Ще трябва да се мобилизирате, за да завършите успешно годината. Печалбите ще зависят изцяло от това как се справяте с работата си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 6 години )