Свободно време

Женски хороскоп за декември 2017

Ярки събития за Телците

05.12.2017г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: istock

Снимкa: istock

Жената Стрелец

Декември подготвя много приятни изненади за жените от зодия Стрелец. Благоприятните аспекти ще доведат до положителни промени. През втората половина на месеца ще бъдете по-спокойни и свободни в самоизразяването.

Съюзът на Венера и Слънцето обещава приятни промени в личния ви живот. Възможно е стара любов да напомни за себе си, но като цяло ще се радвате на вниманието на противоположния пол.

Жената Козирог

Краят на годината е много важен период за жените от зодия Козирог. На събитията, които ще се случат през декември, трябва да се обърне специално внимание. Сега е момента да направите анализ на текущото ви положение и да отложите новите начинания и активните действия. Ще се чувствате енергични и в известен смисъл ще може да постигнете плановете си.

В края на месеца Слънцето и Венера ще се присъединят към Сатурн. Хармоничните аспекти ще засилят чувствата на любов към партньора и ще спомогнат за стабилизиране на връзката.

Как да спечелите любовта и сърцето на жената Козирог

Жената Водолей

През декември жените Водолеи със сигурност няма да се отегчат. Очаква ги динамичен период с много събития. Във вашия дом на кариерата ще навлезе Юпитер, като Марс също ще се присъедини към него. Енергията на червената планета ще стимулира Водолея за активно действие.

Свързани статии

Резултатът ще бъде нови постижения и успехи в професионален план. През целия месец представителките на този знак могат да разчитат на подкрепата на влиятелни хора или доверени приятели. Някои от вас ще се радват и на нова любов.

Жената Риби

Очаква ви месец пълен с приятни изненади. Важна роля в това ще изиграят Юпитер и Нептун, обещавайки невероятен успех в началото на декември. Ще успеете да постигнете целите си и да затвърдите позициите в работата. Объркванията могат да дойдат от интимния ви живот. Обърквания, неяснота, илюзия за любов. Декември не е подходящ за нова връзка.

Снимки: istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 6 години )
Свободно време