Свободно време

Седмичен хороскоп за 4 – 10 декември 2017

Успехи за Везните

04.12.2017г. / 12 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Първата седмица на декември започва динамично. Няма да липсват промени, но ще трябва да запазим спокойствие, за да се справим с тях. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Намерете начин да се сдобрите с хората, с които сте в конфликт. Проявете любезност и толерантност. Ако дълбоко в себе си сте сигурни, че дадена връзка трябва да бъде прекратена, то направете го в откровен разговор, без да оставяте съмнения за крайния резултат. Ще е удовлетворително и за двете страни. Ще постигнете очакваните резултати, ако сте последователни и проявите рационалност.

Телец

Ще получите очакваните допълнителни финансови постъпления, но на този етап е препоръчително да се въздържате от каквито и да било разходи, освен обичайните ежедневни.

Ако искате да избегнете конфликтите от личен характер, отделете време за разговор с любимия човек. Подредете приоритетите и разпределете задачите. Ще ви изпратят важна информация, благодарение на която ще напреднете в служебната йерархия.

Любовен хороскоп за 4 – 10 декември 2017

Близнаци

Контактите ви ще са интензивни. Бъдете себе си, ако искате да получите подкрепа и да спечелите привърженици. Ще се случат промени, които първоначално може леко да ви стресират, но запазете спокойствие, събитията се развиват във ваша полза. Достатъчно сте убедителни, желателно е да сте малко по-уверени в себе си. Ще получите приятни изненади от любимия човек.

Свързани статии

Рак

Събитията ще са противоречиви и не всичко ще се случва както си го представяте. Въздържайте се от активни действия, които ще ви създадат само усложнения. В някои дни всичко ще се случва „като по поръчка“, в други непрекъснато ще „удряте на греди“.

Намалете контактите, ще ви действат по-скоро изнервящо, отколкото освежаващо. Овладейте емоциите и се въздържайте от радикални решения. Приемете, че близките ви имат лични интереси, които невинаги съвпадат с вашите.

Коментирай