Свободно време

Седмичен хороскоп за 4 – 10 декември 2017

Успехи за Везните

04.12.2017г. / 12 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Идеите ви са интересни, ще успеете да ги обясните разбираемо и да привлечете вниманието на околните. Като цяло съществуват условия за напредък по тема, която преди време се е наложило да изоставите. За да си осигурите дългосрочна асистенция е желателно да изслушвате събеседниците си и да не се възгордявате от собствените си постижения. Личните отношения ще са спокойни, ако заложите на фактите, а не на предположенията.

Дева

Както знаете, никой не е пророк в собствената си страна. Не се отчайвайте, ако тази седмица хората от най-близкото ви обкръжение отхвърлят всички ваши предложения. Постарайте се да избегнете конфликтите и запазете присъствие на духа.

Ще получите подкрепа точно оттам, откъдето най-малко очаквате, а източникът ще е толкова влиятелен, че никой няма да посмее да се противопостави. Най-важното в случая е да сте инициативни и да направите първата крачка. Събитията от романтичен характер ще ви радват.

Коледен подарък според китайския зодиак (част първа)

Везни

Трудолюбието и старанието ви ще получат висока оценка. Приходите ще са право-пропорционални на предприемчивостта ви. Това не се случва твърде често, така че поддържайте темпото и подреждайте целите. Ще се справяте сравнително бързо даже с доста сложни задачи. Успехът ще е устойчив, а доходът стабилен. Направете първата стъпка за изглаждане на личните конфликти или смело признайте чувствата си пред човека, който според вас го заслужава.

Скорпион

Едва ли ще се натъкнете на някакви затруднения в ежедневната си работа. Ще разполагате с достатъчно време за уреждане на някои битови въпроси и е добре да се заемете усърдно. Освободете се от стари вещи и предмети, които отдавна не ползвате.

Подарете ги или ги продайте. Приходите ви ще са сравнително стабилни и ще имате възможност да обновите част от мебелировката и интериора. Купувайте разумно с идеята да се поберете в наличния си бюджет. Не подлагайте на изпитание чувствата на близките си.

Коментирай